25. april 2019.25. apr 2019.
ŠKOLsKI SPORT: ATLETIKA

Odličan nastup

Sezona škoslkog sporta što se tiče atletike okončana je u Sremskoj Mitrovici, a rezultati predstavnika šabakih škola učinili su da se sveukupno oceni uspešnom. Osam medalja i ekipna vicešampionska titula obeležili su nastup „čivijaša“.
Među osnovcima, do postolja su stigli: NATALIJA GRUJIĆ (OŠ „Nata Jeličić“), šampion na 600 metara, JANA ISAILOVIĆ (OŠ „Jevrem Obrenović“), najbolja na 300 metara i TEODORA JANKOVIĆ (OŠ „Jevrem Obrenović“) druga na 300 metara.
Atletičarka ekonomske škole „Stana Milanović“ i reprezentativka Srbije NIKOLINA MANDIĆ zauzela je poziciju dva na 800 metara.
Najveći uspeh ostvarili su predstavnici „Tehničke škole“. Samo dva boda im je nedostajalo da postanu ekipni šampioni, te su u toj kategoriji bili drugi u konkurenciji sedam škola. Do druge pozicije vodile su ih medalje STEFANA MAKSIMOVIĆA (400 metara) koji je bio treći, ŽELjKA TODOROVIĆA, najbržeg na 1.000 metara, odnsono druga mesta štafete 4 puta 100 metara. „Tehničku“ su predstavljali: Viktor Bakić, Nemanja Tadić, Nemanja Stanić, Petar Jović, Marko Dželebdžić, Ivan Radojičić, Luka Mitorvić i već pomenuti atletičari. Prema rečima profesorke Sofije Stojanović, oni su imali i najmlađu ekipu sa čak pet đaka prve godine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa