9. maj 2019.9. maj 2019.
Godina  asfaltiranja
Završeni
radovi u ulici Vojvode Mišića

Godina asfaltiranja

Radovi u ulici Vojvode Mišića, koja je jedna od dužih, a najfrekventnijih u našem gradu završeni su pred uskršnje praznike, ranije od predviđenog roka. Ulica je dužine 1.200 metara, širine 9 metara, vrednost radova je oko 20 miliona dinara, a izvođač Jugokop.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, prisustvujući završecima, zahvalio se sugrađanima na strpljenju.
-Kako bismo ovaj posao završili kako treba, bilo je nužno da se zatvori saobraćaj na određeni period. U narednim danima, nastavljamo dalje tj. počinjemo radove u ulici Popa Karana, nakon toga Karađorđevu, pa ostale, o čemu će građani pravovremeno biti obavešteni. Ovo je godina u kojoj ćemo da asfaltiramo – istakao je Zelenović i dodao da je dovoljno novca u budžetu grada za razne investicije odvojeno.
-Uradićemo više od 40 gradskih ulica, puteve koji su planirani za zamenu prema rasporedu koji smo dobili od nadležnog javnog preduzeća. Pozivam građane da se uključe i daju svoj sud, eventualno da pomognu ljudima povodom izvođenja, ukoliko nešto nije kako treba. Takođe, pozivam ih da počnu da razmišljaju o tome šta bi bili njihovi predlozi za referendume u mesnim zajednicama, s obzirom na to da ćemo uskoro pustiti javni poziv, rekao je Nebojša Zelenović i garantovao će Gradska uprava sve ideje i projekte koji budu izglasani na referendumu realizovati.
K.J.Đ

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa