9. maj 2019.9. maj 2019.

Izveštaj sa borilišta

Karajlović put Mančestera
Tekvondista kluba LETNjIKOVAC i reprezentativac Srbije u tekvondou IVAN KARAJLOVIĆ deo je reprzentacije Srbije koja će nastupiti na Svetskom šampionatu u Engleskoj od 15. do 19. maja. Karajlović će nastupiti u kategoriji do 80 kg. On je jedan od šest muških predstavnika naše zemlje na velikom takmičenju, a pod zastavom Srbije nastupa i osam dama.
Vicešampioni
Rvači šabačkog VITEZA osvojili su ekipno drugo mesto na kadetskom Prvenstvu Srbije u rvanja grčko-rimskim stilom u Senti, a pojedinačno su zaslužili četiri medalje. UGLjEŠA GAJIĆ i ILIJA PETROVIĆ osvojili su titule u svojim težinskim kategorijama, dok su Momčilo Gajić i Nemanja Gligorić, starosno još pioniri, osvojili treća mesta i bronzane medalje. Miloš Madžarević je bio peti. Ukupno je nastupilo 18 klubova.
Luke na visini
Šabački mačevaoci su ostvarili zapažene rezultate na Trofeju Novog Sada. Luka Ranković, Luka Maksimović i Luka Isailović predstavljali su klub CERSKI JUNACI 1914. Svi su uzrast pionira i nastupali su u disciplinama sablja i floret. U borbi sabljom, Luka Ranković je osvojio srebro, izgubivši u finalu 10:9, Isailović je bio treći, a Maksimović peti. U floretu je ostvaren još jedan korak napred, RANKOVIĆ je dominantno osvojio titulu i obezbedio sveukupni, ubedljiv trijumf u Kupu Srbije (sablja i floret), Maksimović je u borbi za medalju pobedio klupskog druga i imenjaka Isailovića. Za dve sedmice planirano je Prvenstvo Srbije, završnica sezone.
Jovana u Atini
Šapčanka JOVANA ARNAUTOVIĆ, učenica prvog razreda Ekonomske škole „Stana Milanović“ nastupiće sredinom maja u Atini na Evropskom šampionatu u obaranju ruke. Nekadašnja atletičarka, danas članica tima „Pauer“ mesto u reprezentaciji osvojila je titulom na srednjoškolskom prvenstvu i ukoliko prikupi sredstva za put, očekuje jednu od medalja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa