2. jun 2011.2. jun 2011.
POZORIŠNE IGRARIJE

BUBAMARE PRIREDILE PREDSTAVU

U okviru dečjeg Festivala “Pozorišne igrarije“ održanog 26. i 27. maja ove godine, nastupali su predškolci vrtića “Bubamara“. Predstava “Čudesna ordinacija doktora Kiša“, za koju je tekst napisala vaspitačica Jasmina Savić, kostime osmislila Tijana Skorić, na duhovit način govori o strahu od doktora koji postoji kod većine dece i kako ga prevazići.
- Spoj vremena u kojem živimo, kao i filmovi koji su deo dečjeg odrastanja i mašte, a prolaze kroz doktorsku ordinaciju, spojio je malog pacijenta i doktora. Edukativne poruke koje proizilaze iz cele priče imaju veći značaj kada ga sa scene šalju jedna majka, baka, teta, Snežana i patuljci, Crvenkapa, princ, prasići i jedna obična devojčica sa lutkom, kaže vaspitačica Jasmina Savić.
Takođe su predškolci iz “Bubamare“ u utorak posetili OŠ “Sveti Sava. Pored predstave, deca su obradovana i slatkišima. Najbolja poruka koju su deca uputila je da drugarstvo ne zna za podele i bolesti, što su i pokazali svojim primerom. Ovim činom, male bubamare su potvrdile da su spremne za svoj prvi samostalni let, let u prvi razred. Želimo im puno sreće na tom putovanju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa