9. jun 2011.9. jun 2011.
FUDBAL: ČAČAK: FK „SLOBODA“ ““ FK „MAČVA“ 1:2 (0:2)

POBEDA BEZ ZNAČAJA

U utakmici bez rezultatskog značaja zaslužene pobeda FK „Mačve“
Čačak, 05.06.2011. godine. Igralište „Slobode“. Gledalaca 200. Rezultat: 0:1 Gavrić u 5. minutu iz jedanaesterca, 0:2 Lazić u 30. minutu, 1:2 Nikolić u 57. minutu. Žuti kartoni: Milinković (FK „Mačva“), Gligorijević, Čolović, Vuletić (FK „Sloboda“). Crveni kartoni: Milinković (FK „Mačva“) u 20. minutu, Vuletić (FK „Sloboda“) u 18. minutu.
Radukuć, Tajdić, P. Gavrić (od 52. minuta Vasić, od 83. minuta Živanović), Pejović, Lazić, Đukanović, Radovanović, Samurović, Milinković, N. Gavrić (od 81. minuta Dimitrijević), Obrovac.
Pre utakmice bilo je jasno da je FK „Sloboda“ obezbedila opstanak, a da FK „Mačva“ odavno nema mogućnosti da se bori za plasman u viši rang takmičenja te je utakmica igrana samo za prestiž između dva dugogodišnja srpskoligaša. Već u 5. minutu sudija je opravdano dosudio kazneni udarac za FK „Mačvu“ koji je Gavrić lagano pretvorio u vođstvo. Zatim je sudija predupredio nepotrebne grubosti tako što je opravdano isključio domaćeg igrača Vuletića, a odmah za njim i igrača FK „Mačve“ Milinkovića. Utakmica je na taj način uvedena u mirnije tokove, gde je do izražaja došao kvalitet Šapčana.
FK „Mačvi“ preostaje da se u poslednjem kolu ovog prvenstva Srpske lige Zapad, kada se sastaje sa FK „Radničkim Stobeks“ iz Klubaca, odgovornom igrom oprosti od malobrojnih gledalaca i pokuša da izbori četvrto mesto na tabeli, pri čemu meni lično nije jasno kome će ono biti važno već najesen, kada počinje novo prvenstvo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa