16. maj 2019.16. maj 2019.
ŠAPČANI BEZ PREMCA
KAJAK: ĐURĐEVDANSKA REGATA

ŠAPČANI BEZ PREMCA

Šabački kajak dominaciju u Srbiji nastavio je na tradicionalnoj Đurđevdanskoj regati. U sveukupnom plasmanu ZORKA je osvojila titulu, a ekipni šampioni su postali i muškarci, dok su dame ekipno bile treće. Ukupno je 20 medalja pristiglo u Šabac, 12 zlatnih i po četiri srebrne i bronzane. Treba napomenuti da su juniori i kadeti Zorke pobedili u svim trkama gde su nastupali!
Titule u mini kajaku osvojili su: Petkovski i četverac (Petkovski, Radosavljević, L. Petrović i J. Petrović), potom kadeti Vuk Miletić, dvojac (Miletić – Manjenčić), odnosno četverac (Miletić, Manjenčić, Dovragović, Marjanović). Žarko Jakovljević, dvojac Jakovljević – Ninković, odnosno četverac Jakovljević, Ninković, Lagundžić, Miletić najbolji su juniori, Mihajlo Malović, dvojac Malović – Trnavčević su šampioni među kanuistima juniorima, a zlata su zaslužili i četverac juniorki (Sarić, Subotić, Jovičić, Milinković), kao i kvartet seniora (Đenadić, Jakovljević, Ninković, Lagundžić).
Uz njih srebra su doneli: Mihajlo Subotić, Andrea Vukašinović, četverac (Kecman - Moravčević - Gojković – Đorđević), odnosno (Moravčević - Đorđević - Jovičić – Milinković), a bronze: Mihajlo Malović, dvojci Gojković – Kecman i Sarić – Subotić, odnosno četverac (Kecman - Simić - Knežević – Gojković).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa