Info

16. maj 2019.16. maj 2019.
Sve je bliže
RUKOMET: PLEJ OF (M)

Sve je bliže

Sinoć je šabački superligaš gostovao u Pančevu i taj duel je možda i definitvno doneo slavlje u Šabac, jer u slučaju pobede, pa i remija, samo teroija deli METALOPLASTIKU od SEHA lige, dok je eventualni praz vratio i Pančevce i Nišlije u igru, no svakako da je, čak i u tom raspletu, tim iz našeg grada favorit u borbi za drugo mesto.
Međusobni mečevi imaju prevagu u odnosu na gol razliku, ukoliko ekipe imaju isti broj bodova na kraju. Po tom parametru Šapčani su bolji od Nišlija, a obe ekipe još očekuju dueli protiv Vojvodine, svakako najboljeg tima u Srbiji. Ukoliko Nišlije pognute glave napuste parket za vikend, kada dočekuju „vošu“, ostaju bez šansi. Pančevci svoju priliku traže u neuspesima „plavih“ iz Šapca i Niša protiv branioca titule, no preduslov svega je da su sinoć pobedili „čivijaše“ i to sa više od tri gola razlike, odnosno tri uz najviše 30 primljenih golova.
Gostovanje NOVOG PAZARA u Šapcu u subotu ne bi trebalo da bude preveliki izazov za domaće. Gostuje najslabiji tim u diogravanju i favorit se zna. Mnogo veća briga je povreda Vukašina Vorkapića, koja nije najteža, ali je daleko od lake. Ipak, protiv Pazaraca i bez njega, METALOPLASTIKA ne bi trebalo da ima problema u osvajanju nova dva boda. Ukoliko sve bude prema očekivanjima, Teodorović bi mogao i da odmori neke igrače u jednom delu utakmice, kako bi spremno dočekali poslednje kolo i meč u verovatno slavljeničkoj atmosferi, u Novom Sadu.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa