23. maj 2019.23. maj 2019.
TREĆI MATURANTSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

KUGLICE ODLUČILE

Poznati su četvrtfinalni parovi tradicionalnog maturantskog turnira u malom fudbalu „Mlekara Šabac – Glas Podrinja“, a „kuglice“ su se na žrebu u prostorijama vašeg i našeg lista „odlučile“ da naprave interesantan žreb. Svaki par ima svoju malu priču.
Turnir će otvoriti duel MAČVANSKE SREDNjE ŠKOLE iz Bogatića, ekipe koja nije prethodne godine učestvovala, te će im ovo biti debi na parketu Šabačke gimnazije (prvi turnir je odigran u hali „Zorka“) i debitanta, maturantske reprezentacije ŠKOLE PRIMENjENIH UMETNOSTI. Njih na parketu nasleđuju maturanti EKONOMSKE ŠKOLE „STANA MILANOVIĆ“, tima koji ima tradicionalno dobru fudbalsku ekipu, ali su ih u prethodna dva navrata penali koštali eliminacije već u četvrtfinalu, te su jedini od ovogodišnjih učesnika koji su igrali na prethodna dva turnira, a nisu uspeli da se domognu polufinala i STRUČNE HEMIJSKE I TEKSTILNE ŠKOLE. Pretposlednji i poslednji par čine dueli koji su repriza prošlogodišnjih polufinala. Najpre će snage odmeriti pobednik prvog Maturantskog turnira, MEDICINSKA ŠKOLA „DR ANDRA JOVANOVIĆ“ i vicešampioni iz prethodne godine SREDNjA POLjOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA, a četvrtfinalnu rundu zatvaraju branilac pehara TEHNIČKA ŠKOLA i reprzentacija maturanata ŠABAČKE GIMNAZIJE, praktično domaćini.
Tačnu satnicu svih predviđenih duela, propozicije, odnosno podsećanje na prethodna dva Turnira, možete videti na srednjim stranama izdanja pred vama. Srećno svim učesnicima, neka pobedi prijateljstvo, fer plej i sport!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa