23. maj 2019.23. maj 2019.
NEIZVESNOST NAVIKA
FUDBAL: KOLUBARSKO-MAČVANSKA ZONA

NEIZVESNOST NAVIKA

Ništa se u Zoni značajnije ne menja, a samo prolaze kola i kraj je sve bliži. Ne kiksiraju ekipe u borbi za vrh, a u borbi za spas bitke traju. Kao što se gleda iznad i ispod svog imena na tabeli, tako se osluškuju vesti iz Srpske lige „Zapad“.
MAČVA čuva prvo mesto, ali ga čeka još tri teška meča, gostovanje u Ljigu i u Šapcu u poslednjem kolu i nezgodni Valjevci u Bogatiću. Kako igra „Železničar“, jasno je da Bogatinci moraju da ostvare sve tri pobede kako bi se radovali peharu. Na njima je da prvo pobede u Ljigu, ekipu koja je sve samo ne lagan protivnik, tim koji je u drugoj polusezoni osvojio 25 bodova u deset kola! i po tom učinku je treći u ligi, a potom navijaju za Šapčane da načine senzaciju u Lajkovcu. „Želja“ će srcem biti uz Ljižane, pre nego seriju pobeda pokuša da nastavi protiv drugog najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba. Oba vodeća tima su u seriji od osam uzastopnih pobeda.
RADNIČKI je napravio veliki korak ka opstanku. U Lajkovcu će biti teško, ove i naredne nedelje, posebno kada ih dočeka kandidat za titulu. Opstanak nije daleko, ali još nije obezbeđen. U višem rangu je Provo blizu opstanka, Loznica i Drina su u opasnoj zoni, a oni određuju da li će iz Zone u Okrug dva, tri, četiri ili pet ekipa.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa