9. jun 2011.9. jun 2011.
KULTURNI CENTAR ŠABAC

DEČJI FESTIVAL SMEHA I RADOSTI

U utorak, 7. juna, u organizaciji Kulturnog centra Šabac, počeo Dečji festival koji se završava danas. Tokom prethodna dva dana deca su se družila sa animatorima, mađioničarem, a nisu izostale ni predstave, igra, muzika. I danas zabava za sve
Da su deca ukras sveta potvrdilo se i tokom prethodna dva dana ispred Kulturnog centra u pešačkoj zoni kada su okupljeni mališani učestvovali u likovnoj radionici. U utorak u pauzi između dve predstave, „Tri praseta“ i „Palčice“, zabavljao ih je klovn praveći figure od balona. Juče, drugog dana dečjeg festivala mališane su zabavljali mađioničar, baletski studio Kulturnog centra, plesna grupa „La Luna“. Najviše pažnje privukao je Štrulaš koji je delio balone, kao i maturantkinje Medicinske škole, smera kozmetičar, koje su oslikavale dečja nasmejana lica.
Za danas, u istom terminu, od pola šest po podne do pola osam uveče, mališani će moći da se druže sa žonglerom, a i da uzmu učešća u likovnim radionicama. Kao i prethodna dva dana za šarena dečja lica i lažne tetovaže pobrinuće se maturantkinje Medicinske škole.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa