13. jun 2019.13. jun 2019.
NA KRAJU BEZ NEZADOVOLjNIH
FUDBAL: KOLUBARSKO – MAČVANSKA ZONA

NA KRAJU BEZ NEZADOVOLjNIH

Bogatić 12. uzastopnom pobedom proslavio titulu i viši rang. Radnički odigrao veoma slabo, ali dobar prethodni deo proleća doneo opstanak. U niži rang prelaze Osečina, Divci, Borac i Radnički Stobeks
MAČVA Bogatić je, kolokvijalnim rečnikom „izdominirala“ Zonom i sasvim zasluženo je srpskoligaš. Ostvarili su 12 uzastopnih pobeda, u poslednjih 14 odigranih utakmica imaju 13 pobeda i jedan remi. Izgubili su sredinom novembra u Valjevu i to je poslednji neuspeh.
-U prvoj polusezoni već je bilo jasno da možemo, imali smo sve uslove i sami sebi smo postavili cilj titule, jer nije bilo razloga da se zadovoljimo nečim manjim. Ponosan sam na igrače, hvala svima i nadam se da nastavljamo sa uspesima i u Srpskoj ligi – rekao je Darko Baljak, trener MAČVE.
Sigurno da RADNIČKI ne može i ne sme biti zadovoljan kako je odigrao poslednjih pet kola, a posebno meč poslednjeg kola u Šapcu, no dovoljno je bodova sakupljeno u prvih osam kola prolećne polusezone i drugi najstariji šabački fudbalski klub 95. rođendan proslaviće kao zonaš.
Osečina i Divci nisu imali šasne za spas još pre poslednjeg kola, a košmarnu polusezonu, na najgori način, zaokružio je lešnički Borac, porazom u Brezovici. Dve pobede i 11 poraza na proleće pretvorili su tim koji bi se mogao uključiti u borbu za vrh u tim koji je ispao iz lige. Mladosti iz Prnjavora i Dračića su novi zonaši, a baraž za taj epitet igraće Sloga Bogosavac i Rubibreza.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa