20. jun 2019.20. jun 2019.

Nedeljni horoskop: 20 - 26. jun

Ovan
Ljubav- Zabrinjavaju vas partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Ne dopustite da nervoza dovede u pitanje vašu emotivnu vezu. Škorpija vam stavlja do znanja da bi rado prešla preko nesporazuma.
Posao- Poslovni projekti su vam ambiciozni, ali vi se dobro nosite sa tim .Ukoliko imate mogućnosti da putujete, ne časite ni časa, krenite odmah.Kraći put je izvestan i preporučljiv.
Zdravlje- Ulenjili ste se, potrebna vam je fizička aktivnost.
Bik
Ljubav- Suprotstavljate se nekome od kolega, što će vas opteretiti u narednim danima. Zbog toga ste emotivni život potisnuli u drugi plan, pa ćete se kasnije kajati. Zapitajte se da li ste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću.
Posao- Prilično ste nestrpljivi u vezi sa nekim poslovima koji direktno zavise od stranaca .Situacija zahteva rizik, ali samo tako ćete moći i da profitirate. Trenutne novčane probleme nećete moći da rešite još desetak dana .
Zdravlje- Bez promene
Blizanci
Ljubav- U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište . Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Želite da sa partnerom izgladite odnose. Pod uslovom da priznate grešku to će vam poći za rukom.
Posao- Poslovi su vam u stagnaciji i morate da sačekate da prođe naredni period ukoliko mislite da ulažete svoj novac. Neko je uspeo da vas prevari. Imali ste izdatak koji još uvek ne možete da nadoknadite.
Zdravlje- Obavezno idite kod zubara.
Rak
Ljubav- Nalazite se u periodu kada vam je emotivnost povišena i mogućnosti za romansu su velike. Ne dozvolite da povoljan period po tom pitanju prođe pored vas. Slobodni preživljavaju buran period, teško ćete prepoznati pravu priliku.
Posao- Vaša glavna preokupacija su porodična pitanja ili pitanje nekretnina. Ako radite u velikoj firmi, imate priliku da se istaknete. U velikom ste iskušenju da novac uložite u neizvestan posao. Vodolija vam pomaže da rešite dilemu.
Zdravlje- Potreban vam je mir.
Lav
Ljubav- Ne znate kako da se postavite u situaciji koja zahteva od vas strpljenje, a vi ga nemate baš na pretek. Deca vam donose veliku radost. Slobodni pripadnici pokušavaju da se opuste u lepom društvu, ne misleći na ljubav.
Posao- Trenutno vam sve dobro ide,zato bi trebalo da požurite i u što kraćem roku obavite sve važne poslove jer uskoro dolazi vreme zastoja.
U prilici ste da iskoristite dobar ugled koji imate da bi dobili posao koji priželjkujete.U stalnoj ste žurbi. To vam odgovara, pošto je inertnost osobina koju ne podnosite.
Zdravlje- Bez promene.Koristite vitamine da sačuvate imunitet.
Devica
Ljubav- Na ljubavnom planu stvari se mogu iskomplikovati. Budite oprezni jer će se tračevi brzo širiti, a mogli bi se znatno odraziti na vaš bračni odnos. Uskoro ćete ući u bolji period kad su ove stvari u pitanju.
Posao- Može doći do značajnih promena u vašim stavovima prema poslu i prema porodici Morate da upotrebite snagu svoje volje, da se fokusirate na najbitnije stvari a da one sporedne eliminišete.
Zdravlje- Situacija se polako stabilizuje.
Vaga
Ljubav- Težite da budete u centru pažnje. Ako ne budete kontrolisali svoja osećanja, ući ćete u ozbiljnu svađu čak i sa osobom do koje vam je veoma stalo. Potrudite se da se zaustavite na vreme jer ovo bi mogla biti opasna igra
Posao- Nemirni ste i ne drži vas mesto. Nemate dovoljno koncentracije i zbog toga se poslovi ne odvijaju onako kako biste vi to hteli. Šta vredi što se svega lišavate, kad su konstantno rashodi veći od prihoda.
Zdravlje - Vaša koža je osetljivija nego inače.
Škorpija
Ljubav- Razmišljate o okončanju veze ili nekog odnosa koji do sada nije urodio plodom. Ne želite više ništa da trpite, a osećaj sputanosti je reakcija na stanje tihog nezadovoljstva.
Posao- Finansijsku situaciju dobro proanalizirajte i novac isplanirajte prema onome čime trenutno raspolažete jer očekivani krediti neće stići u planiranom roku. Najbolje je da zato narednih par dana ne započinjete neke bitnije poslove. Prijatelji štite vaše interese.
Zdravlje- Manji problemi sa stopalima.
Strelac
Ljubav- Ako ste odnedavno u novoj vezi ili braku, predstoje vrlo uzbudljivi momenti, ali sa mnogo ljubomore i uzajamnog prebacivanja. Moguća je nova ljubav sa jednim vazdušnim ili vatrenim znakom. Mladji pripadnici planiraju potomstvo.
Posao- Radite pod velikom tenzijom i trudite se da postignete sve što ste sebi dali u zadatak ali pretpostavljeni kao da nema mnogo razumevanja za vas.Ne analizirajte greške svojih kolega, jer vam neće oprostiti nijednu vrstu kritike.
Zdravlje- Kostobolja
Jarac
Ljubav- U vašem domu nije više ništa kao što je bilo. Postoje neke tajne koje još uvek niste saznali, a koje bi mogle biti za vas vrlo bitne. Nerado poveravate bilo kome svoje sumnje..
Posao- Dobro se pazite zamke u koju možete da upadnete zbog naivnosti ili preteranog poverenja u neke ljude koji to ne zaslužuju .Izbegavajte inat jer ćete naići na prepreke. Razmislite o poslu koji vam se nudi.
Zdravlje- Pad imuniteta nije veliki problem,potrudite se da nadoknadite sta fali organizmu.
Vodolija
Ljubav- Partner je nervozan. Niste u stanju da održite svoj autoritet, što je više nego neophodno ako pripadate starijoj generaciji. Posvetite vreme osobi koja vam je draga, i ako je ikako moguće planirajte zajednički put. Pred vama je puno prijatnih zbivanja, koja na prvi pogled ne obavezuju. Ako napravite pravi izbor, očekuju vas vanredno prijatni trenuci.
Posao Stanje na poslu nije sjajno,ipak poslovi se odvijaju u granicama prihvatljivog. Finansijsku situaciju dobro proanalizirajte i novac isplanirajte prema onome čime trenutno raspolažete jer očekivani krediti neće stići u planiranom roku . U velikom ste iskušenju da novac uložite u neizvestan posao.
Zdravlje- Reuma
Ribe
Ljubav- Vaši pokušaji da stvorite harmoničnu atmosferu, kako na poslu, tako i u domu, ne donose rezultat zbog vaših preteranih ambicija kojih niste ni svesni. Uskoro će se vaši odnosi pretvoriti u pravo prijateljstvo. Oni koji su bili sami upustiće se u novu vezu.Mlađi konačno rešavaju emotivnu zbrku, ostali status nepromenjen.
Posao- Moguć je neočekivani uspeh u poslu, naročito ako zahteva studioznost, neki poseban talenat, ili sposobnost da komunicirate sa velikim brojem ljudi. Imaćete ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Dobićete dobre vesti od rođaka.
Zdravlje- Glavobolja i problemi sa sinusima su prolazni problem.
Ljiljana Simeunović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa