20. jun 2019.20. jun 2019.
RUKOMET: SEHA LIGA!

Velikani u Šapcu

Nije izgledalo dobro do nedavno, zbog problema sa adekvatnim prostorom u našem gradu i odbijanja rukovodstva SEHA lige da METALOPLASTIKA bude domaćin u nekom drugom gradu, ozbiljno je doveden u pitanje nastup „plavih“ u Ligi koja okuplja neke od najboljih timova Evrope i u kojoj sudeluje i aktuelni šampion starog kontinenta Vardar. Ipak, problem je prevaziđen, na najbolji način. Šapčani će igrati u SEHA ligi, a domaćini će biti u svom gradu i dvorani u kojoj su pre više od tri decenije, dva puta uzastopno, „osvojili“ Evropu, hali „Zorka“.
Vlasnik ovog sportskog objekta, AIK banka i Rukometni klub „Metaloplastika“ postigli su dogovor o saradnji i sponzorstvu prema kome će u svim utakmicama regionalnog takmičenja, kao i Kupa EHF „plavi“ biti domaćini u dvorani „Zorka“ tokom cele sezone.
Kompletno zajedničko saopštenje dva pravna subjekta, ovim povodom, možete pročitati na našem zvaničnom sajtu, a tokom naredne nedelje Šabac će posetiti i predstavnici Lige kako bi potvrdili da „Zorka“ može ugostiti sve učesnike ovog nadmetanja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa