27. jun 2019.27. jun 2019.
Analiza pre pauze
BOKSERSKI KLUB „MAČVA

Analiza pre pauze

Pred letnju stanku, rukovodstvo Bokserskog kluba MAČVA analiziralo je i označila prvu polovinu 2019. godine kao rezultatski uspešnu. Predvodnik nove uprave kluba Dragan Mitrić istakao je kontinuitet dobrih rezultata, ali i još jedno značajno dostignuće „Mačve“ posle istorijske titule šampiona Evrope koju je osvojio Semiz Aličić prethodne sezone.
-Posle šest godina doneli smo seniorsku pojedinačnu titulu u Šabac, kako volim da kažem, vratili smo titulu kući, u grad gde se ovaj sport voli, a veliki rezultati posebno cene. Naš RADE JOKSIMOVIĆ postao je seniorski šampion države u muva kategoriji, uspešno poneo pritisak favorita i najavio veliku budućnost, ne samo šabačkog, već i srpskog boksa – rekao je Mitrić.
Šampion kontinenta SEMIZ ALIČIĆ u tekućoj godini proglašen je najboljim na međunarodnim revijama u Zrenjaninu i Lazarevcu, zahvaljujući četiri pobede, a zajedno sa klupskim drugom Milom Jovanovićem u subotu učestvuje u Valjevu na međunarodnom turniru.
-Posle ovog nadmetanja svi osim Aličića odlaze na pauzu do 20. avgusta, dok će Semiz biti na pripremema reprezentativaca za „Zlatnu rukavicu“ u Subotici gde će boksovati reprezentativci iz 20 država – dodao je Mitrić.
Tokom zime i proleća „Mačva“ je osvojila 11 medalja, četiri zlatne, pet srebrnih i dve bronzane na Pojedinačnom prvenstvu Srbije i Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine, u Pirotu, odnosno Šidu, dok je u Ligi mladih Vojvodine, ekipno osvojila četvrtu poziciju u konkurenciji 36 klubova. U „Mačvi“ naglašavaju da bi pozicija bila i viša, ali na nekoliko kola više boksera iz Šapca nije imalo odgovarajuće rivale.
Posle odmora, sledi nova sezona u Ligi mladih, odnosno dve revije, u Temišvaru i Mađarskoj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa