27. jun 2019.27. jun 2019.

Nedeljni horoskop od 27. juna do 3. jula

Ovan
Ljubav - Imate izuzetno naglašenu potrebu za dobijanjem ljubavi i nežnosti. Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade.
Posao - Spremni ste da prihvatite nove obaveze . Pojedini od vas mogu se naći u žiži događaja na koje se niste u dovoljnoj meri pripremili. Nemojte gubiti vreme u čekanju, jer vreme je novac, a njega nikad dovoljno.
Zdravlje - Poboljšanje
Bik
Ljubav - Na ljubavnom planu ste promenljive sreće.Pojedinima preti prava zbrka ako ne budete pažljivi, posebno ako ste u situaciji da razgraničite ljubav i prijateljstvo.
Posao - Poslovna situacija je obavijena velom nekih nejasnih okolnosti u kojima se vi baš ne snalazite najbolje. Precizirajte svoje prioritete i svoje ciljeve .
Zdravlje - Alergija je vaš pritajeni neprijatelj.
Blizanci
Ljubav - Bićete puni volje i energije, jakih želja vezanih za ljubav. Sve što poželite možete i ostvariti. Ukoliko ste upoznali novu ljubav, realizovaćete je ubrzo. Prijatni, čak nezaboravni trenuci provedeni sa partnerom.
Posao - Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Ukoliko spremate ispite i planirate stručno usavršavanje,pravi je momenat da sa reči pređete na dela.
Zdravlje - Stabilno
Rak
Ljubav - Obratite pažnju na partnerova očekivanja. Iako na prvi pogled delujete smireno,osećate jaku unutrašnju tenziju.Smeta vam partnerova bezrazložna ljubomora .
Posao - Kolebate se između više poslovnih ponuda. Bićete u situaciji da dugo razmišljate i da opet ne budete načisto kako da postupite.
Zdravlje - Vratite se prirodi
Lav
Ljubav - Danas zračite nekim posebnim senzibilitetom i veoma ste privlačni. U stanju ste da lako uđete u neki flert ili da otpočnete neku novu vezu. Umete da šarmirate suprotni pol.Vaša ljubaznost prija ,a oko vas je uvek puno zainteresovanih osoba.
Posao - Ukoliko vam neko ponudi dodatni izvor prihoda, posao koji bi trebalo obavljati na lak način i u udobnoj atmosferi, tj.od kuće - prihvatite.
Zdravlje - U dobroj ste kondiciji
Devica
Ljubav - Zbog čega od drugih očekujete ono što ni sami niste u stanju da učinite? Partner ima drugačije ideje,sačekajte da uvidi svoje greške.Ne možete nekom nametati svoje mišljenje i volju
Posao - Na poslu možete dobiti čak i javno priznanje ili pohvalu za postignuti uspeh. Ne požurujte kupovinu nekretnine nije najsjajniji period za to.
Zdravlje - Bavite se sportom
Vaga
Ljubav - Napetost koja je ovih dana dominirala u vašim odnosima sada polako jenjava. Ostvarićete nova poznanstva i prijateljstva. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.
Posao - Mislite da se stvari se ne odvijaju željenim tokom, pa su moguća nerviranja. Brze odluke čine vas uspešnim,ali mala nepažnja umanjuje rezultate.
Zdravlje - Izbegavajte veće fizičke napore .
Škorpija
Ljubav - Slobodne Škorpije ostvaruju uspešnu komunikaciju sa jednom Vagom .Jedna stara ljubav poželeće da vas vidi. Prijaće vam da osvojite neosvojivo.Mladji pripadnici postižu dobre školske rezultate.,
Posao - Ulažete veliki napor i fanatično pristupate poslu. Morate voditi računa o tome da ne precenite sopstvene mogućnosti i ne proizvedete kontra efekat.
Zdravlje - Napetost
Strelac
Ljubav - Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Osvrnite se oko sebe,jedna Vaga čeka na vaš znak.
Posao - Beležite poslovni i finansijski dobitak. Novac može lako doći, ali ste skloni prevelikom trošenju. Prijateljski savet nemojte ignorisati.
Zdravlje - Dobro
Jarac
Ljubav - Ukoliko izađete u kafić ili bilo gde, lako vam se može desiti nestvarno romantičan susret kojem se niste nadali. Sreća je na vašoj strani.Susret sa nekom sasvim novom osobom danas vam je gotovo neizbežan.
Posao - Pošto se u odnosu na saradnike ponašate superiorno,moraćete sami da odradite neodložne poslove, ali ćete u potpunosti biti zadovoljni ishodom.
Zdravlje - Iscrpljeni ste
Vodolija
Ljubav - Svojim neobaveznim stilom komunikacije uspećete da popravite neke poljuljane odnose u porodici. Neko vas zavodi i nemojte se upecati na tu udicu. Zašto? Iza svega se kriju neki interesi.
Posao - Okupirani ste poslom od koga mnogo očekujete. S tim u vezi su mogući kontakti sa inostranstvom.
Zdravlje - Malaksalost usled preteranog rada .
Ribe
Ljubav - Iako ste na prvi pogled stidljivi i smireni, vaša osećanja su veoma burna. Razmenite iskustvo sa prijateljima, pa ćete naći izlaz.
Posao - Očekujte izuzetan dan, po pitanju posla iskoristite sve šanse. Ponekad se stvari odvijaju mukotrpno. Pošto to danas nije slučaj, oslušnite mogućnosti i krenite u akciju.
Zdravlje - Super

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa