16. jun 2011.16. jun 2011.
ŠABAČKO POZORIŠTE

POLET ŠABAČKIH BALERINA

Baletski studio Šabac, prošle subote na Velikoj sceni, održao je godišnji koncert na kome su malene balerine pokazale svoj talenat i umeće. Pored već poznatih koreografija premijerno su izvedene dve nove, a gosti iz Srpskog narodnog pozorišta, Tijana Holik i Marko Stojanović, odigrali su segment iz baleta „Žizela“
Na velikoj sceni Šabačkog pozorišta, u organizaciji Centra za igru i Kulturnog centra Šabac, prošle subote održan je godišnji koncert Baletskog studia Šabac koji je osnovan pre četiri godine. Prisutni su pored već dobro poznatih koreografija „Bebe“, „Patuljci“, „Veštice“, „Bumbari“, „Riteri“, „Polka“, „Muzički trenutak“, itd., premijerno odgledali i „Lutke koje oživljavaju“ i „Sestrice“ u koreografiji Ljubiše Nikolića koji i vodi ovaj studio.
Pre dodele diploma i poklona za prošlu školsku godinu na Veliku scenu Šabačkog pozorišta izašli su gosti iz Srpskog narodnog pozorišta, Tijana Holik i Marko Stojanović, koji su odigrali segment iz baleta „Žizela“ ““ „Pas de deudž“ u koreografiji Ljubiše Nikolića a uz muziku Adolfa Adama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa