4. jul 2019.4. jul 2019.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. jula

Ovan
Ljubav - Komunikacija koju ste imali sa nekim ko vam je privlačan je u zastoju i vi imate samo par opcija – ili da gurate na silu (što će funkcionisati vrlo slabo), ili da se zatvorite u kuću (što baš i nije neka opcija), ili pak da se posvetite sebi, svojim prijateljima i nekim drugim stvarima koje vas čine srećnim.
Posao - Ono čemu budete posvetili pažnju, ali samo uz veliku odgovornost i usmerenost, vrlo brzo će početi da pokazuje solidne rezultate. Nemojte neke ljude oterati od sebe svojim stavovima i postupcima. Više kompromisa!!!
Zdravlje - Zaista bi bio red da se više posvetite šetnji, fizičkoj aktivnosti, boravku na svežem vazduhu. Ne zatvarajte se u kuću.
Bik
Ljubav - U vašim emotivnim relacijama velika je vaša potreba za partnerom, za bliskošću i nežnošću sa njegove strane. No, voljena osoba je trenutno u nekim svojim problemima, pa ćete morati da se zadovoljite povremenim, retkim
Posao - U ovom ste periodu zadovoljni prilivima koji su bolji od onoga nego što ste očekivali. Međutim, nemojte se iznenaditi ako se pojave i neki veći troškovi, i to u drugom delu nedelje
Zdravlje - Usmerite se na neke sitnije zdravstvene tegobe koje vučete već neko vreme,i krenite da ih rešavate. Sada to možete dosta lako i bez problema obaviti.
Blizanci
Ljubav - Ako ste slobodni, sve što se ove sedmice bude dešavalo na emotivnom planu, imaće neku povezanost sa prošlošću. Ovo ne moraju biti samo bivši ljubavnici, već i osobe koje ste nekada poznavali i sa kojima ste izgubili kontakt. Mogućnosti za slučajne susrete ili za poruku “iz vedra neba”.
Posao - Uvek ste zbunjeni kad neke stvari izmiču kontroli Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima,prihvatite savet kolega.
Zdravlje - Imaćete sklonost ka preterivanju kada je hrana u pitanju, a sve ovo može proizvesti prilično neugodne probleme sa varenjem. Potrebno vam je više voća i povrća, a manje „teške hrane“.
Rak
Ljubav - U vašim emotivnim relacijama partner će se ove nedelje otvoriti i konačno vam reći sve ono što vam zamera i što mu se ne dopada u vašem ponašanju. Shvatićete da druga strana misli da više ljubavi u vama nema, da ste postali nemarni i da zelite kraj veze.
Posao - Što se novca tiče, neke situacije počinju da “stiskaju”, opominjući vas da malo povučete ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju. Vi ćete imati sklonost ka neumerenom trošenju, pa je itekako potrebno da sebe ograničite .
Zdravlje - Opet ste upali u period kada svoje zdravlje stavljate na poslednje mesto. Moraćete ozbiljnije da se posvetite ovom segmentu
Lav
Ljubav - Očekuje vas emotivno nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da nit koja vas spaja ne nestane, održavajte makar povremenu komunikaciju
Posao - Niste nezadovoljni svojim prilivima, nezadovoljni ste troškovima I time što nikako ne uspevate da ih u potpunosti kontrolišete. Taman pomislite da ste zakrpili “sve rupe”, a nova se pojavi…
Zdravlje - Loša koncentracija je rezultat premora,radite više stvari uporedo
Devica
Ljubav - - Pred vama je prilika da stabilizujete sve željene odnose. Putovanje bi moglo da bude osujećeno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti nego da provocirate voljenu osobu.
Posao - Potreba da se “bahatite” I dalje je jako prisutna kod vas, ali neke situacije su vas opametile, I nemate nameru da ponovo dođete u iste. Zato ćete s e potruditi da maksimalno skrešete svoje troškove
Zdravlje - Moguće su alergijske reakcijei kod mlađih i kod starijih pripadnika ovog znaka.
Vaga
Ljubav - Slobodne Vage nisu nezadovoljne trenutnim dešavanjima. Evidentno je da se par pripadnika suprotnog pola „vrzma“ oko vas i da vam stoji udvaranje sa njihove strane.
Posao - Solidni prilivi, ali i dobre nove novčane prilike. Ipak, ne budite naivni i lakomisleni u nekim situacijama dobro procenite na čemu možete zaraditi, a na čemu izgubiti tekako mogu otpočeti. e potruditi da maksimalno skrešete svoje troškove
Zdravlje - Nervoza je rezultat stresnih situacija u koje su vas doveli drugi.
Škorpija
Ljubav - U vašim emotivnim relacijama ove su sedmice aktuelna promenljiva, ali vrlo intenzivna osećanja. Ovo će biti mešavina strasti, posesivnosti, ljubomore. Nešto ćete teže funkcionisati sa partnerom i non stop se osećati kao da ste na emotivnoj klackalici.
Posao - Pokušavate da kontrolišete situacije oko vas, ali to je sada praktično nemoguće, pa biste trebali da se malo opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Istina je da i dalje morate da se junački borite za ono što želite.
Zdravlje - Pokušajte da budete umereniji, nemojte jesti na nervnoj bazi.
Strelac
Ljubav - Lepi su dani pred usamljenim pripadnicima ovog znaka. Okruženi ste pozitivnim ljudima, pozitivnim dešavanjima , možda ćete u početku biti malo statični, ali će vas sve ovo brzo „povući“ ,opustićete se i početi istinski da uživate.
Posao - Realno gledano ,uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Povezaćete se ponovo sa nekim starim saradnicima, otvoriti vrata novih poslovnih saradnji i primetićete da imate više poštovanja od strane autoriteta i nadređenih
Zdravlje - . Moguća pojava bakterija u urinu. Uzimajte više tečnosti.
Jarac
Ljubav - Odnos s partnerom vas danas može potpuno izbaciti iz takta. Morate naučiti da budete hladnokrvniji ako mislite da sačuvate svoje živce. Imajte u vidu da se radi o osobi koja je privlačna i drugima.
Posao - Pred vama je vrlo uspešna poslovna nedelja. Vrlo brzo ćete shvatiti da ste u samom centru dešavanja, da dosta toga zavisi od vas, da se saradnici i poslovni partneri oslanjaju na vaše predloge.
Zdravlje - Fizički ste dosta iscrpljeni, pa bi vam odmor dobro došao.
Vodolija
Ljubav - Ljubav je lajtmotiv dana, koji vas pokreće iz učmalosti i tera u akciju. Nije ni čudo pošto se lepo osećate i zračite unutrašnjim šarmom. Partner vam se danas oseća jako dobro, pa će se to raspoloženje preneti i na vas.
Posao - Vodolijama ove sedmice sledi jedna prilično neočekivana poslovna ponuda, bukvalno “iz vedra neba”. Malo ste zbunjeni celom situacijom, a iskreno rečeno niste ni sigurni kako biste se snašli u svemu tome.
Zdravlje - Mogući su problemi sa disajnim organima.
Ribe
Ljubav - Niko vam ne treba, osećate se depresivno i krajnje iskompleksirano. Tešite se, stanje je prolazno. Ako ste u duploj vezi, nemojte se iznenaditi ako vam stigne zahtev o bezuslovnom opredeljivanju.
Posao - Stisli ste se po pitanju troškova iz vas je maltene nemoguće izvući i jedan jedini dinar…..Pa i vreme je bilo da se opametite i da ne bacate teško zarađeni novac na nepotrebne stvari
Zdravlje - Proverite krvni pritisak
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa