11. jul 2019.11. jul 2019.
VATERPOLO: NOVAJLIJE U ŠAPCU

Trio dogovorio saradnju

Sastav Vaterpolo kluba ŠABAC polako se kompletira, a nova tri igrača dogovorila su saradnju sa osvajačem duple krune u narednoj sezoni. Reč je o dva mlada igrača, sa reprezentativnim iskustvom i jednom iskusnom beku.
Iskustvo i kvalitet u tim donosi Nemanja Matković, vaterpolista koji je ponikao u Vojvodini, u kojoj je proveo i prethodnu sezonu. Rođen je 1993. godine.
Konkurenciju na golu ojačaće reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama Pavle Gavrilović, 19-godišnji golman, koji je prethodne sezone branio u kragujevačkom „Radničkom“ sa kojim je u dve godine, 2017. i 2018. godine osvojio Prvu B, odnosno Prvu A ligu.
Matija Tonković, doskorašnji vaterpolista subotičkog „Spartaka“ nova je alternativa na bekovskoj poziciji u redovima najboljeg kluba u državi. Nastupao je za mlađe kategorije Srbije, a učestvovao i u najvećim uspesima subotičkog kluba do sada.
Spisak pojačanja nije završen i tokom naredne nedelje očekuje se da još nekoliko igrača finalizira pregovore sa klubom i bude na raspolaganju novom treneru.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa