11. jul 2019.11. jul 2019.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Ovan
Ljubav - Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom ili ćete t ežiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
Posao - U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na s vojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.
Zdravlje - Solidno, bez većih problema.
Bik
Ljubav - Prolazni nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći .
Posao - Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.
Zdravlje - Proveritre hormone, moguć disbalans.
Blizanci
Ljubav - Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite umereniji.
Posao - Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.
Zdravlje - Stomačni deo je slaba tačka u ovom periodu.
Rak
Ljubav - Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći poverovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.
Posao - Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije .
Zdravlje - Pazite se stomačnog virusa.
Lav
Ljubav - Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro.
Posao - Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.
Zdravlje - Trebalo bi da obratite pažnju na krvnu sliku jer postoji mogućnost povišenog šećera u krvi.
Devica
Ljubav - Ukoliko bilo šta radite partneru iza leđa, bilo da je u pitanju tajna ljubavna priča ili neke situacije koje ste iz ko zna kog razloga sakrivali od voljene osobe u ovoj nedelji može doći do otkrivanja, što bi moglo dovesti do ozbiljnijih problema u odnosu.
Posao -Nerviraju vas neki sitni propusti i greške saradnika. Ako planirate važan razgovor, pokušajte da se skoncentrišete na ključne stvari. Izbegavajte opširna izlaganja, već budite konkretni.
Zdravlje - Moguće su i alergije.
Vaga
Ljubav - Čitav spektar promenljivih osećanja u vašim emotivnim relacijama ove sedmice. Vi kasnite u svemu, nemate dovoljno vremena za voljenu osobu, zakopavate se u posao i obaveze a druga strana to nema nameru da toleriše. Njoj je potrebna komunikacija sa vama, kretanje, ljubav...
Posao - Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Čak i da napravite neki pomak, čak i da pokrenete poslovne situacije koje su vam važne , teško je da ćete biti zadovoljni u ovoj nedelji. Sve ostaje nekako „na dugačkom štapu“ u smislu da, biće....samo se ne zna tačno kada.... .
Zdravlje - Moguća nervoza jer ste više angazovani nego inače.
Škorpija
Ljubav - Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro
Posao - Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se ,imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.
. Zdravlje - Potražite rekreaciju za sebe.
Strelac
Ljubav - Malo opuštanje nije na odmet. Bićete u prijatnom društvu sa osobom suprotnog pola. Dan je odličan za flert pa ga iskoristite, jer to zaslužujete. Ostanite dosledni sebi i svojim stavovima i ne dozvolite da glasine utiču na vaš način ispoljavanja emocija.
Posao - Budite oprezni kome otvorno iznosite činjnice o svom poslu. Jedna muška osoba igra ključnu ulogu u ovoj priči i može da vam pomogne. Nemojte odbijati njegovu dobru volju jer sami, kako ste navikli, nećete moći.
Zdravlje - Odlično
Jarac
Ljubav - Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni šta vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima.
Posao - U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.
Zdravlje - Dobro
Vodolija
Ljubav - Ukoliko nešto krijete (a to je vrlo moguće, obzirom da odnos sa stalnim partnerom baš i nije nešto podsticajan po vas) budite u ovoj sedmici posebno oprezni. Poruka, telefonski poziv, čak i samo vaše ponašanje može izazvati podozrivost kod voljene osobe.
Posao - Opteretićete se sitnicama koje vam neće doneti posebnu dobit. Neko posmatra vaše postupke, pa možete biti i neprijatno iznenađeni nečijom surovom istinom upućenoj upravo vama.
Zdravlje - Dobro
Ribe
Ljubav - Imate osećaj da je partner samo jednim delom tu za vas, a taj jedan deo nije dovoljan da biste se osećali sigurno. Potrebna vam je živost, obostrana razmena dobre energije, potreban vam je mir u srcu i radost duši a toga trenutno ni od korova .
Posao - Imate lošu ili neadekvatnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte baš preterano oslanjati na informacije koje dobijate od njih u ovoj sedmici. Sve dva puta proveravajte, da se ne biste kajali kasnije.
Zdravlje - Alergijske reakcije, mogućnosti za promene na koži.
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa