18. jul 2019.18. jul 2019.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. jula

Ovan
Ljubav - Ovog meseca ćete uživati u ljubavi. Ako ste u vezi, sve ide kako ste zamislili da treba, nema razloga za brigu. Potrudite se da se usmerite na uživanje. Postavite se kao prijatelj prema partneru. Slobodni, želećete da budete stabilni, pa nećete srljati u neozbiljan odnos. Pazite koga birate
Posao - Što se posla tiče sve će ići brže nego inače, naročito pocetkom nedlje. Priliv novca je očekivan. Troškovi će biti povećani. Dobri odnosi sa kolegama će doneti poboljšanje na poslu. Budite agilni i nemojte da usporavate sebe.
Zdravlje Energični ste i dobro ćete se osećati tokom celog meseca.
Bik
Ljubav - Ove nedelje ćete biti skloni flertu. Dajte sve od sebe da ne ugrozite vezu, ako ste zauzeti, nego ugodite partneru. Iako imate puno obaveza, potrudite se da se fokusirate na partnera. Slobodni, izađite do grada sa prijateljima, pa preko njih možete da upoznate neku osobu koja je za stabilnu vezu.
Posao - Moguć je priliv novca. Bićete veoma zadovoljni, sve će ići brže nego obično ove sedmice. Bitno je da ne ostavljate ništa za drugi dan, nego završavajte sve odmah. Neke osobe vam mogu praviti problem na poslu. Potrudite se da se posvetite temeljno svemu.
Zdravlje - Imate višak energije, moguća i glavobolja.
Blizanci
Ljubav - Slobodni, na putovanju ili nekom javnom mestu možete upoznati više osoba koje vam odgovaraju. Nemojte na brzinu da donosite odluku o tome sa kim biste mogli da uđete u vezu. Zauzeti, ljubav cveta i sve je baš idealno.
Posao - Moguć je priliv novca. Bićete veoma zadovoljni poslom. Sve će biti kako treba, samo je bitno da ne trošite previše novca. Budite odgovorniji i platite račune na vreme. Ovog meseca ćete proći odlično i ako ste trosili previse.
Zdravlje - Dobro
Rak
Ljubav - Sklad i harmonija u porodici. Iako ste skloni flertu, odnos s partnerom vam je odličan.Na sentimentalnom planu vas očekuje prijatan period tako da možete da se opustite i uživate.
Posao - Poslovno ste rastrzani i preopterećeni. Pokušajte da smanjite obaveze i više da se odmarate. Jedan posao koji već neko duže vreme pripremate će konačno doživeti svoju realizaciju.
Zdravlje - Ne prijaju vam promene vremena.
Lav
Ljubav - Tajanstveni ste i misteriozni, što vam neće pomoći da se izvučete iz neprilika kada one dođu. Morate da menjate neke stvari iz korena kako se ne bi našli u neželjenoj poziciji. Okrenite se ljubavi i braku. Ukoliko niste uplovili u bračne vode, ušli ste u povoljan period.
Posao - Finansije vam se danas zaista popravljaju. To vas čini posebno radosnim jer ste poslednjih dana isuviše trošili. Prionite na posao i materijalizujte ukazanu poslovnu prednost.
Zdravlje - Prekontrolišite pritisak
Devica
Ljubav - U konfliktu ste sa samim sobom.Na momenat ste egzaltirani, da bi uskoro postali potpuno ravnodušni. Vrlo ste lepi i privlačni suprotnom polu. Zračite nekom posebnom nežnošću, pa vam je ovo povoljan dan za ljubav.
Posao - Zatvoreni ste prema okolini i pokušavate da svoje ideje sprovedete u delo oslanjajući se isključivo na sopstvene zakljucke.Nedostaje vam samopouzdanje koje samo uspesi mogu da vam vrate.
Zdravlje - Zdravlje vam je dobro
Vaga
Ljubav - Napokon lep dan. Ne razmišljate o tome šta bi bilo kad bi bilo, već se ponašate spontano. Uživate u trenutku. Veče je rezervisano za romantične trenutke s voljenom osobom. Dobre vesti iz inostranstva. Razmišljate o zajedničkom putovanju ali nemate objektivne izglede da to ostvarite .
Posao - U vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne mozete da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima Imate dosta snage da poslovne obaveze efikasno rešite. Povoljna prilika za zaradu. Ne oklevajte.
Zdravlje - Bez promene
Škorpija
Ljubav - Emotivno se nalazite u velikoj krizi koja mora da se razreši u narednih nekoliko dana.Niste zadovoljni postojećim stanjem i rešeni ste da uvedete promene. Potražite savet neke osobe u koju imate poverenja i nećete se pokajati.
Posao - Rastrzani ste na više strana i to vam ometa koncentraciju. Ne možete da se usredsredite na jedan posao i uradite ga kako valja. Odnos sa pretpostavljenim će biti od presudnog značaja i to imajte na umu. Zauzdajte svoj ego i pokažite taktičnost i smisao za diplomatiju.
Zdravlje - Uzimajte više minerala i vitamina.
Strelac
Ljubav - S obzirom da svojim odnosom s partnerom niste baš najzadovoljniji, pred vama je prilika za jednu tajnu vezu.Slobodni pripadnici znaka će upoznati neke zanimljive osobe i biti u dilemi koja je od njih prava.
Posao - Neprilike na poslu će vas obeshrabriti i negativno odraziti na vaše samopouzdanje.Ne oslanjajte se na kolege jer vam neće pomoći.Manji novčani gubitak.Sve će proći, pa i ovaj loš period .
Zdravlje - Dobro
Jarac
Ljubav - Emotivni život vam je trenutno u drugom planu što kasnije može da vam se osveti. Preosetljivi ste gotovo u svakom pogledu. Pošto to ničemu ne vodi, pokušajte da spasete nerve i smanjite napetost.
Posao - Dosta povoljna situacija na poslovnim planu. Materijalno stanje vam se popravlja a poslovi su u usponu. U pojedinim slučajevima izvesna je promena firme ili dodatni posao. Morate voditi računa o tome da ne precenite sopstvene mogućnosti i ne proizvedete kontraefekat.
Zdravlje - Glavobolja
Vodolija
Ljubav - Imali ste skladne odnose u kući koji će biti dobar preduslov za nastupajuće izazove koji vas očekuju.. Emotivna nesigurnost je prolaznog karaktera. Od Rakova bežite što dalje, jer će uticati na to da vaši kompleksi dođu do izražaja.
Posao - Imaćete muke da pronađete zajednički jezik sa svojim okruženjenjem. Iskoristite splet dobrih okolnosti, intuicija će vam pomoći da izbegnete rizik. Treba voditi računa o tome da sve radite legalno i da izbegavate mahinacije. Neka neugodno iskustvo bude opomena.
Zdravlje - Neophodno vam je više odmora i opuštanja.
Ribe
Ljubav - Iako ste na prvi pogled stidljivi i smireni, vaša osećanja su veoma burna. Razmenite iskustvo sa prijateljima, pa ćete naći izlaz. Svojim neobaveznim stilom komunikacije uspećete da popravite neke poljuljane odnose u porodici.
Posao - Očekujte izuzetan dan, po pitanju posla iskoristite sve šanse. Ponekad se stvari odvijaju mukotrpno. Pošto to danas nije slučaj, oslušnite mogućnosti i krenite u akciju. S tim u vezi su mogući kontakti sa inostranstvom.
Zdravlje - Izbegavajte veće fizičke napore .
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa