16. jun 2011.16. jun 2011.
DANAS POČINjE FESTIVAL

RUŽE LIPOLISTA

U organizaciji Turističke organizacije Šabac, MZ Lipolist i Udruženja “Ruže Lipolista“, od 16. do 18. juna u Lipolistu biće održan 17. festival ruža
Ovog jutra, organizatori tradicionalne manifestacije cveća, u pešačkoj zoni u Šapcu, našim sugrađankama će podeliti 1.000 ruža. Cvetovi bi trebali simbolično da posluže kao pozivnice za posetu Lipolistu u narednim, festivalskim danima. Očekuje se učešće oko 25 izlagača cveća. Dolazak gostiju iz Rusije i Mađarske. Novina ovogodišnjeg festivala je takmičenje u izradi aranžmana od ruža učenika srednjih poljoprivrednih škola iz Srbije.
- Festivalske aktivnosti počinju u četvrtak, u prepodnevnim časovima kada će Šapčankama biti podeljeno 1.000 ruža. Za četvrtak veče, u dvorištu osnovne škole u Lipolistu, zakazan je nastup grupe “Legende“. Koncert će početi u 21 čas ““ rekao je direktor Turističke organizacije Šapca Dragojlo Lazić.
Program će biti nastavljen u petak u ambijentu etno sela porodice Topalović. Nakon nastupa sekcije KUD “Abrašević“, koji je predviđen u 18 časova, biće prikazana monodrama “Naša stvar“. Tekst Andreja Jelića Marikovog izvešće Nebojša Dugalić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa