25. jul 2019.25. jul 2019.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. jula

Ovan
Ljubav - Ne stavljajte partnera u drugi plan zbog posla. Organizujte se bolje. Ako ste slobodni, više osoba vam se dopada u okruženju, ali nemojte čekati da vam neko priđe. Preko posla ili na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu.
Posao - Što se posla tiče, imaćete osetan priliv novca. Nije to problem, nego je problem što previše troškova imate. Ne možete nikako da izađete na kraj sa svim računima i obavezama. Potrudite se da odredite prioritete. Ako možete da dođete do još jednog posla, to ne bi bilo loše.
Zdravlje - Moguć je problem sa cirkulacijom, krećite se više.
Bik
Ljubav - Divan dan, zar ne? Napokon možete da se prepustite svim životnim radostima. Na sebi svojstven način uživate u tihoj sreći. Ono što vam pričinjava posebno zadovoljstvo jeste sklad koji ste našli u sebi i sa sobom. Partner napokon priznaje svoju grešku i povinuje se vašim pravilima. Pomirenje!
Posao - Od vas sve zavisi. Ne možete nikoga da krivite za neuspeh, pa se potrudite da date svoj maksimum da do toga ne dođe. Uložite više energije u posao, dajte sve od sebe. Nije dobar period za promene. Pazite kome se poveravate jer to neko može da iskoristi protiv vas. Budite efikasni i brzi i tako ćete brže doći do napretka i zarade.
Zdravlje - Šetnja vam fali
Blizanci
Ljubav - Sigurni ste u sebe, ali preosetljivo reagujete na sve što se dešava u emotivnim odnosima, bez ozbira na to da li se radi o partneru, članovima porodice ili prijateljima. Imate priliku da se sretnete sa Bikom ili Vagom, koje dugo niste videli
Posao - Odličan je mesec za novac i posao. Sve ide kako treba. Priliv novca je očekivan. Mogući su i neki manji troškovi. Bitno je samo da ne idete u impulsivnu kupovinu. Nemojte na brzinu da odrađujete obaveze, već budite temeljni. Najbolje bi bilo da sve radite sami, ali ako nešto ne ide kako treba, raspitajte ko vam može pomoći
Zdravlje - Dobro
Rak
Ljubav - Veoma ste zaljubljivi i spremni da se upustite u nove avanture i to s nekim koga ne poznajete dovoljno, a neodoljivo vas privlači. Pokušajte da se manje nervirate ako vam neka ženska osoba iz familije bude davala savete koje nikako ne želite da prihvatite.
Posao - Dan nije povoljan za rešavanje poslovnih problema i sklapanje ugovora. Ukoliko ste u bilo kakvoj vezi sa zdravstvenim ustanovama, ne nadajte se povoljnom ishodu. Od vas se očekivalo da budete strpljiviji, ali nažalost, pogubili ste živce. Do kraja meseca se primirite. Tek tada će vam krenuti.
Zdravlje - Prekontrolišite pritisak
Lav
Ljubav - . Malo više ćete forsirati vašu vatrenu prirodu, a partneru to neće prijati.Zaustavite se kad se stvari otrgnu kontroli ne dozvolite da vas vodi ego.Moguc interesantan susret polovinom nedelje.Nadajmo se da ce zauzeti odoleti iskusenju.
Posao - Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!
Zdravlje - Obratite paznju na kilograme jer su oni kamen spoticanja za mnoge vase probleme.
Devica
Ljubav - Ono što je drago vašem srcu,ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Trošite se emotivno,a ta osoba to ne zaslužuje Ovaj vikend iskoristite na pravi nacin. Pomirenje je možda ono o čemu bi trebalo razmisliti, posebno ako ste nedavno prekinuli vezu ili je u njoj još prisutan ozbiljan sukob .
Posao - Moguć manji dobitak .Sreda je dobar dan da pozovete duznike i potsetite ih na obaveze koje imaju prema vama. Ukoliko polažete ispit ili treba da dobijete neku satisfakciju, pravi je momenat. Sva vaša energija usmerena je trenutno na posao i promenu statusa.
Zdravlje - Preosetljivi ste, na sebe preuzimate rizike što može uzrokovati bolesti
Vaga
Ljubav - Ne volite promene pa nekad ostanete u nekoj vezi koju bi neki drugi pripadnik davno napustio.Divan ste i pozrtvovan partner pa se nekad suprotna strana osili i trazi nemoguce.Držite se svojih principa,isplatiće se.
Posao - Sekirate se da li ćete u novom poslu imati dobre rezultate.Budite uporni i sve će se srediti.Ne dopustite bilo kakvu vrstu zavisnosti od drugih ljudi, oslonite se isključivo na svoje snage i ne budite lakomisleni. Ako niste vešti u nelegalnim i špekulativnim aktivnostima, budite veoma oprezni.
Zdravlje - Čuvajte se povreda usled pada, jer lako može doći do preloma
Škorpija
Ljubav - Emotivni plan vam je povoljan ali su moguće rasprave sa partnerom.Morate biti spremni na pravi ljubavni rat.Pobedice onaj ko ume da voli pa ako tu vrlinu cesto prisvajate za sebe,sada cete otkriti da je zaista vaša. Nova ljubav je na vidiku. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu . Za pojedine parove ovo je period koji nagoveštava prinovu.
Posao - Finansije su nestabilne ,a vaše potrebe iz dana u dan rastu.Stoga kontrola troškova jedini je način da izbegnete crveni saldo na računu.Nalazite se pred određenom dilemom i niste u stanju da sami donesete pravu odluku.
Zdravlje - Čuvajte se povreda usled pada, jer lako može doći do preloma kostiju.
Strelac
Ljubav - Iako na prvi pogled delujete smireno,osećate jaku unutrašnju tenziju.Smeta vam partnerova bezrazložna ljubomora . Planirajte susret sa osobom koja vas inspiriše na dobro raspoloženje. Rak vas šarmira .
Posao - Ako je vaša pozicija rukovodeća, nemojte isključivo nametati svoje stavove već saslušajte i mišljenje saradnika Ovo je period iz koga možete izaći bogatiji za iskustvo uspeha ili pada, zavisno od vaših ambicija .
Zdravlje - Stariji pripadnici– mogli biste da proverite stanje zuba i desni.
Jarac
Ljubav - Umete da šarmirate suprotni pol.Vaša ljubaznost prija ,a oko vas je uvek puno zainteresovanih osoba. Neko u vama pobudjuje veliko interesovanje, dobro raspolozenje asocira vas na prijatne uspomene.Strelac pokušava da se vrati i pravi se kao da vas nije povredio.
Posao - Niste neko ko sedi skrštenih ruku i žali se. Aktivno se borite i dobijate zasluženo priznanje Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje i energičnost.
Zdravlje - Bez promene
Vodolija
Ljubav - - Poljuljana harmonija sa partnerom bice ponovo uspostavljena,prvenstveno zbog vase spremnosti da sagledate situaciju iz njegovog ugla. Zaboravlja da ste vi staro zlopamtilo i da je potrebno da se izvini i tek onda sa sačeka da li ćete resiti da oprostite.Oprostite!
Posao - Osećate nagli priliv energije i čini vam se da možete da se upustite u koštac sa svakim problemom. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih,ilustruje klasičan primer samoljublja.Iskoristite pravilno energiju.
Zdravlje - - Nivo stresa je povremeno dosta veliki, pa neki od vas mogu imati problema sa nervozom i nesanicom
Ribe
Ljubav - Moguća je svađa sa partnerom zbog novca. Skloni ste da jedno drugom prebacujete s tim u vezi. Istina je na sredini. Ipak se volite. Da bi se poremećeni odnosi sa partnerom stabilizovali, neophodno je da se povremeno stavite u njegov položaj i razmislite o njegovim potrebama.
Posao - Veoma je vazno na vreme podmiriti obaveze,platiti račune i zaboraviti na ma kakve rizične transakcije ,posebno ako imaju veze sa osobama sumnjivog morala .
Zdravlje - Izbegavajte gazirana pića,zadimljene prostorije,setajte,trcite..u prevodu ulenjili ste se i niste pazili na ishranu zato sada osecate odredjene tegobe.
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa