25. jul 2019.25. jul 2019.
Poštujemo želje igrača
FUDBAL: DARKO TEŠOVIĆ,
TRENER FK „MAČVA“

Poštujemo želje igrača

Iako je odlazak standardnih igrača uvek problem za klub, u najavi sezone, trener Darko Tešović se osvrnuo na odlzak nekih fudbalera, ističući da je klub poštovao njihovu želju da promene sredinu i pokušaju da nađu, pre svega, finaksijki bolji angažman.
-MAČVA je veliki klub, tradicjom dužom od velike većine drugih u Srbiji, no mi nismo klub koji u finansijskom aspektu može da se meri sa inostranstvom ili nekim domaćim timovima, te su nekada prodaje neizbežne. Znam da navala mnogima deluje kao oštećena, ali nama je otišao samo jedan standardan prvotimac Gavrić, Gemović to nije bio, a doveli smo neke nove.
Nenad Gavrić je odučio da se oproba u inostranstvu.
-Meni je žao što je otišao, bio je standardan prvotimac i važan deo našeg tima. Razumem njegovu želju da potraži sreću u inostranstvu i pokuša na taj način da obezbedi sebe i porodicu. U Mačvi je pokazao kvalitet. Želimu mu sreću u potrazi za klubom. Koliko znam još nije našao angažman i za njega su vrata Mačve uvek otvorena.
Petar Gigić će, obući dres „Partizana“.
-Računali smo na Petra, ali teško je ubediti igrača da ne odlazi u Partizan. Moje gledište je da kada Zvezda ili Partizan žele nekog vašeg igrača, to svedoči da radite dobro i ja bih želeo svakom da se za njih interesuju najveći.
Lazar Ivić, defanzivni vezista je odlučio da ponovo napusti Mačvu.
-Rekao je da se zasitio sredine, da ne želi borbu za opstanak i ako neko ne želi da igra za klub, nema razloga da to radi pod prisilom. To su mladi momci, nekada ne razmišljaju zrelo, moje je da pokušam da dam savet, neko prihvati, neko ne. Mislim da je i on bez kluba, želim mu sreću da pronađe željenu destinaciju.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa