16. jun 2011.16. jun 2011.
GRAND MOTORS

FORDOV DILER U ŠAPCU

Do oktobra naredne godine trebalo bi da bude otvoren novi prodajno - servisni centar na vrlo atraktivnoj lokaciji
Grand Motors, generalni uvoznik, distributer i serviser vozila Ford, potpisao je pismo o namerama sa preduzećem “Tina 2000“ iz Šapca, po kojem bi do oktobra 2012. trebalo da počne sa radom novi prodajno-servisni centar za automobile i laka komercijalna vozila Ford, prvi takve vrste u Mačvi i Podrinju.
Objekat, u svemu po aktuelnim Fordovim standardima, trebalo bi da bude sagrađen na već kupljenom zemljištu, na vrlo atraktivnoj lokaciji ““ kraj obilaznice oko Šapca (na putu prema Loznici), u kompleksu gde svoje prodajno-servisne centre imaju i druge renomirane automobilske marke.
Početak saradnje s novim partnerom iz Šapca deo je dugoročne strategije Grand Motorsa kojom je predviđeno širenje prodajno-servisne mreže i maksimalno približavanje potencijalnim kupcima i sadašnjim vlasnicima Fordovih vozila. Podrinjski region, sa Šapcem kao najvećim centrom, jedan je od prioriteta teritorijalne ekspanzije ““ za početak marke Ford, a kasnije i ostalih koje su u poslovnom portfelju Grand Motorsa.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa