1. avgust 2019.1. avg 2019.
Pripreme  prema planu
FUDBAL: FK „RADNIČKI“ ŠABAC

Pripreme prema planu

Šabački RADNIČKI je u završnoj fazi priprema za drugu uzastopnu sezonu u zonskom rangu takmičenja. Šapčani već rade više od mesec dana, odigrali su nekoliko pripremnih duela i konture tima koji će poneti teret jesenje polusezone se uveliko naziru.
- Zadovoljan sam radom momaka, smatram da smo počeli na vreme pripreme i verujem da imamo kvalitetan i dobar tim koji je kadar da ostvari bolje rezultate nego u prvoj zonaškoj sezoni. Trudimo se da tim čine naša deca, odnosno mladi momci iz Šapca i okoline, uz nekoliko iskusnih igrača. Bilo je odlazaka, ali je ostalo i nekoliko standarnih igrača iz prethodnih sezona. Zadovoljan sam napretkom iz meča u meč tokom priprema. Iako smo izgubili u Pećincima, apsolutno smo parirali ekipi koja je viši rang u odnosu na nas, nekadašnjem superligašu, a nismo igrali u punom sastavu, nedostajali su, između ostalih: Širgić, Petrović, Lončar – ističe trener Đorđe Mihailović.
Trener drugog najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba očekuje napredak u kvalitetu cele lige, proširene sa još dva člana.
-Osim četiri runde više, mislim da će Zona naredne sezone biti jača i kvalitetnija nego prethodne, više ekipa ima ambicije da se bori za vrh, te se kao ljubitelj fudbala radujem dobrim mečevima, a kao trener trudim se, sa svojim saradnicima, da stvorimo tim koji će kvalitetom pokazati da pripada ovom rangu – dodaje Mihailović.
Do sada, tokom leta, RADNIČKI je savladao OFK Šabac 2:1, igrao nerešeno protiv Loznice, srpskoligaša, 1:1, uz pomenuti poraz 2:3 u Pećincima.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa