8. avgust 2019.8. avg 2019.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. avgusta

Ovan
Ljubav - Prijateljski ste raspoloženi prema svima, pa i prema voljenoj osobi. Slobodno budite idealista, osoba koja vam se dopada potpisaće predaju pred vašim upornim udvaranjem. Budite iskreni do kraja.Slobodni pripadnici mogu očekivati ispunjenje davne želje,ali samo ukoliku uspeju da odole zamci koju nosi strasna avantura sa vrlo ekscentričnom osobom.
Posao - Dinamičan društveni život biće odlična baza za ostvarenje plana, koji vam se sada čini jako primamljivim i mogućim rešenjem jedne komplikovane poslovne situacije . Obratite pažnju na stare saradnike ,ne zaboravite da se zahvalite na pomoći koju ste dobijali kad vam je bila neophodna.
Zdravlje - Nastavite da uzimate vitamine i neće biti problema.
Bik
Ljubav - Ljubavni život vam je nestabilan, ali možda je ovoga puta odgovornost za to na vama. Potrebno je da negujete ljubaznost i ne zatvarate se u svoj svet.Dugujete to ukućanima.Može se reći da vam je povremeno dosadno,jer ono sto ste osvojili više nije izazov a novih interesantnih prilika nema.
Posao - Koristan je period za pregovore, traženje povišice i rešenje papiroloških problema.Veoma ste ambiciozni i to vam troši puno energije. Važno je da napravite dobar izbor saradnika i da u novi posao uložite svo svoje znanje.
Zdravlje - Pokušajte da kontrolišete naviku da se prejedate,koja je posebno jaka u trenucima mentalnog naprezanja ili emocionalnih napada.
Blizanci
Ljubav - Žal za starom ljubavlju prisutna je kod slobodnih pripadnika znaka,iako ne u značajnijoj meri.Sredinom nedelje je moguć susret sa osobom sa kojom imate odlično razumevanje, ali fluid nedostaje. Susret sa Vodolijom ima šanse da donese puno prijatnih iznenađenja i uzbuđenja
Posao - U velikom ste iskušenju da novac uložite u neizvestan posao.Svoj novac bi bilo dobro drzati podalje od sebe i od drugih,jer trošenje vam popravlja raspoloženje,a ugrožava sigurnost. U problemima sa komunikacijom, u poslovnom okruženju, ključnu pomoć bi vam mogle pružiti osobe lepšeg pola
Zdravlje -Niste u kondiciji
Rak
Ljubav - Nemate razloga da se požalite na bilo kom planu, razloga za ljubomoru takođe nemate. Ako ste u vezi, ovo je period u kojem ćete lako komunicirati sa partnerom što će biti dobar preduslov za ponovno osećanje ispunjenosti i sreće.Setite se starijih članova porodice ,posetite ih,nazovite ih ,obradujte ih.
Posao - Ambiciozni ste, ne baš najpraktičniji, zapravo jedina opasnost je nerealna procena situacije. Budite umereni. Pojedini od vas bi, gotovo čudom, mogli rešiti poslovne neprilike koje vas muče već duže vreme.
Zdravlje - Ako ne gledate da se odmarate češće i da spavate koliko vam je potrebno, kod nekih od vas može doći do blažeg pada imuniteta i osećaja iscrpljenosti.
Lav
Ljubav - Savesni ste u obavljanju svih dužnosti uključujući i bračne. Partner je pomalo umoran, pa deluje odsutno. Mnogo toga vas je odjednom okupiralo pa je moguća neka vrsta zategnutosti u odnosu .Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, prilično rizikujete .
Posao - Ako niste vešti u nelegalnim i špekulativnim aktivnostima, budite veoma oprezni. Ne obavljajte ništa na brzinu, štedite nerve i snagu. Finansijski dobitak vam je više nego izvestan. Zadovoljstvo kroz prijatelje.Razmislite o zajednickom ,legalnom, poslu sa prijateljima.
Zdravlje -Dobro
Devica
Ljubav - Već neko vreme situacija u odnosima ne funkcioniše, ne bežite od razgovora. Pokažite osećanja i stišajte ljubomoru. Vaša ljubavna veza će ove nedelje biti na probi.Partneru je potrebno više pažnje od vas ili će je pronaći na drugoj strani. Morate se skoncentrisati na jednog partnera.Budite tolerantniji.
Posao - Poslovno nebo nad vama se razvedrava. Do tada, obratite pažnju na poslovnu komunikaciju, na ono što potpisujete i dogovarate. Planetarni uslovi, ako imate privatni biznis, doprineće boljim uslovima poslovanja. Dovoljno zaradjujete ali i trosite mnogo,pa je jedna konkretna kupovina zbog toga onemogucena.
Zdravlje - Pamtite da je vam stomak i probavni sistem najslabija mesta u telu,pa ih nemojte opterećivati.
Vaga
Ljubav - Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos.Na emotivnom planu vlada hronično nezadovoljstvo Nervoza je uzrokovana nečim što nema veze sa ponašanjem partnera, zapravo možete kod sebe otkriti ljubomoru.Rizikujete da zbog svojih sumnji izgubite partnera.
Posao - Morate da napustite pasivnu ulogu posmatrača u vašim poslovnim odnosima i da uzmete konce u svoje ruke. Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima.Rad sa strancima je izvestan ,krajem nedelje sluzbeni put.Iskoristite dobro nova poznanstva.
Zdravlje -Bez promene
Škorpija
Ljubav - Odnos s partnerom vas može potpuno izbaciti iz takta. Moguća je svađa, pa i neki vid razdvajanja Unesite neke promene u život. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom .Škorpije koje su u ozbiljnoj vezi razmisljaju o venčanju .Posetiće vas rodbina koju niste videli dugo,obradovaće vas susret.
Posao - Analizirate tuđe probleme. To vam ne pada teško, jer na taj način potiskujete svoje .Iskoristite priliv energije da završite poslove koji su se u međuvremenu nagomilali. Izbegavajte na svaki način angažovanje oko više poslova, dogovore definišite pisanim dokumentom .Manji dobitak.
Zdravlje -Urinarni trakt je problem
Strelac
Ljubav - Zbog nečega ste emotivno nezadovoljni, pa pomalo patite. Mislite da do svega dolazite sa mukom. Preterujete! Svojom nepažnjom ćete povrediti partnera. Mogući su ozbijniji nesporazumi. U odnosu sa partnerom, čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove.
Posao - Mogući su problemi finansijske prirode, platite svoje obaveze na vreme, a potraživanja, ako je moguće, naplatite unapred. Nije povoljan momenat za potpisivanje ugovora i donošenje važnih odluka, stoga sačekajte još neko vreme.
Zdravlje - Skloni ste glavoboljama
Jarac
Ljubav - Ljubavni život vam je nestabilan, što se odražava i na vašu poslovnu aktivnost. Neki susreti i neke priče iz prošlosti ponovo su aktuelne. Skloni ste da sprovodite sopstvene zamisli po cenu da druga strana bude žrtva. Odnos sa partnerom pun je očekivanja i planova, za koje još nije vreme.Budite strpljivi.
Posao - Imate utisak da ne možete dovoljno dobro da se istaknete ni na poslu, ni u društvu. Plahovitost i brzopletost može biti štetna, posebno ako se upuštate u nesigurne poslovne transakcije . Sve bitnije transakcije, posebno nekretninama, odložite. Finansije zahtevaju oprez.
Zdravlje -Dobro
Vodolija
Ljubav - Na ljubavnom planu ćete biti zadovoljni, jer konačno opet imate tako potrebno osećanje slobode koje vas uvek motiviše da date sve od sebe. Ali,vi imate to nesto avanturisticko u sebi i nadam se da cete umeti da se snadjete u svim rizicima .
Posao - Sektor vaše karijere i ugleda je posebno naglašen zato možete očekivati izvesne promene. Funkcionišete trezveno i hladno, u želji da iz trenutne situacije profitirate. Očekujte vesti od osobe iz inostranstva, a koja bi mogla da vam omogući dobro plaćen posao.
Zdravlje - Neophodna je poseta zubaru
Ribe
Ljubav - Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa partnerom. vaš partner ima potpuno različito mišljenje od vašeg po mnogim bitnim pitanjima. Razgovarajte sa partnerom.Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode,pre no što povredite osećanja bliskih osoba.
Posao - Iako ne ostavljate utisak uspešne osobe, karijera vam je važna, kao i javni život. Finansije su vam preko potrebne, a osećaj za realnost ne uvek jasan, što ukazuje da vas ležernost može koštati propusta. . Bićete u situaciji da potpiše neki document ili ugovor,mada nećete biti potpuno zadovoljni onim što piše u njemu.
Zdravlje - Nepravilna ishrana
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa