15. avgust 2019.15. avg 2019.

Nedeljni horoskop od 15 do 21. avgusta

Ovan
Ljubav - Okupiranost problemima neće vam ostaviti mnogo vremena za ljubav. Razočarani ste u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Ljubavni odnos može vam doneti tugu, ukoliko vas voljena osoba privremeno napusti zbog nekog kraćeg puta ili obaveza.
Posao - Na poslu vam ide sve bolje i sve ste bliži pravom poslovnom uspehu. Ipak, krajem nedelje ćete imati poteškoća sa novcem. Neko od saradnika nastoji da ograniči vaše mogućnosti, tako da vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju To će vas činiti nervoznijim nego inače.
Zdravlje - Započnite dijetu
Bik
Ljubav - I pored svega, pred vama je uspešana nedelja, a glavni akcenat je na događajima vezanim za ljubav, veridbu ili venčanje. Potrebno je da budete iskreni prema sebi pošto ćete se naći u izazovnoj situaciji. Slobodni pripadnici nekako su dovoljni sami sebi, što je možda i najbolje u ovom periodu.Pojedine veze bazirane na navici sklone su raskidu
Posao - Ne verujte mnogo drugima, bolje je stvari posmatrati iz prikrajka nego delovati pod nečijim pritiskom. Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti ili da kršite osnovna pravila u poslovanju.
Zdravlje - Probavne smetnje.
Blizanci
Ljubav - - Osoba kojoj pokušavate da se približite pokazuje znake uzdržanosti tako da je komunikacija među vama na vrlo niskon nivou. Susret sa Vodolijom ima šanse da donese puno prijatnih iznenađenja i uzbuđenja. Prijaće vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave.
Posao - Vi ste trenutno najzauzetiji znak, bar kada je posao u pitanju. Pokazujete veliku energiju za nove poslove i moguće je da vam iskrsne izvanredna prilika u vezi sa novcem ili sa nekim poslom o kojem niste ni sanjali.
Zdravlje - Dobro. Poboljšanje na polju zdravlja.
Rak
Ljubav - Vrlo ste tajanstveni i malo ko zna šta se u vašem životu zaista odigrava. Sa partnerom su moguće nesuglasice izazvane vašim očekivanjima i lažnim nadama. Slobodni pripadnici nekako su dovoljni sami sebi, što je možda i najbolje u ovom periodu.Pojedine veze bazirane na navici sklone su raskidu.
Posao - Životna energija u kombinaciji sa stvaralačkom snagom pojačava želju za uspehom. Prijatelji vam pomažu da rešite bar deo problema, naročito u vezi sa ulaganjem novca.
Zdravlje - Problem sa kičmom.
Lav
Ljubav - Osećate grižu savesti zbog nepromišljenih gestova, neophodno vam je potreban mir i strpljenje, a ne nemir koji vas uglavnom tera u avanture . Pazite da ne uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna ili koja vam je dugo bila samo prijatelj, jer biste biste zbog nje mogli u priličnoj meri iskomplikovati svoj život.
Posao - Možete se nadati srećnim finansijskim transakcijama. Budite vrlo oprezni i ako nešto važno potpisujete. Pod uslovom da ostvarite kontakt sa inostranstvom i nešto zaradite, bićete zadovoljni.
Zdravlje - Odmorite se
Devica
Ljubav - Stavovi i raspoloženja će vam se često menjati. Privlačite pažnju na svakom koraku ali vas to ovoga puta može ostaviti ravnodušnim. Sve probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo Snizite kriterijume i napravite odgovarajući izbor među osobama koje vas privlače ili ćete zapasti u ozbiljnu emotivnu nestabilnost. Nemojte ići protiv sebe, samo zato sto se od vas očekuje odredjen model ponašanja.
Posao - Ne upuštajte se u beskorisne rasprave koje vam samo mogu oduzeti dragoceno vreme. Bilo bi poželjno da obnovite neke kontakte sa osobama koje su vam se pokazale kao dobri prijatelji, a na koje ste u međuvremenu zaboravili. Nemojte previše da brinete oko novca.
Zdravlje - U dobroj ste formi.
Vaga
Ljubav - Na dnevni red dolazi ljubavni život. S partnerom su razmirice većih razmera počele da vas zabrinjavaju pa ćete potražiti nečiji savet Situacija u porodici vas brine više nego što bi trebalo. Ipak, na planu ljubavi stvari se normalizuju. Povedite računa o svojoj deci, možda imaju određen problem, pa bi im vaša pomoć dobro došla.
Posao - Imate snažnu potrebu da promenite trenutno stanje stvari. Odredili ste jasne ciljeve, sada ste na pragu njihovog ostvarenja. Imate priliku da iskoristite pomoć srećnih okolnosti ili vrlo uticajne osobe. Prihvatite savet bliskog rođaka o zajedničkom ulaganju.
Zdravlje - Pre spavanja prošetajte pola sata
Škorpija
Ljubav - Uvek postoji granica izmedju praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno, sve što vam se dopada. Parovi u dugoj vezi ili braku imaće pred sobom period razlike u mišljenju sa dosta ubeđivanja. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti nego da provocirate voljenu osobu.
Posao - Upetljali ste se u različite poslovne situacije i sada tražite dobar izlaz. Stišajte nestrpljenje i nervozu kako se saradnici ne bi okretali protiv vas.Pazite šta potpisujete. Dalekosežni planovi vezani za strane zemlje ne mogu biti ostvareni onako kako ste zamislili, ili eventualno još uvek ne dobijate potrebnu dokumentaciju
Zdravlje - Super.Dobro se osećaju mlade Škorpije.One starije,hronični bolesnici neka se čuvaju ovih naglih promena vremena.
Strelac
Ljubav - Ljubavni život vam je pomalo nestabilan. Mogući su manji sukobi. Skloni ste mračnim mislima i osećanjima. Podložni ste čestim promenama raspoloženja i tim unosite intenzitet promena i impulsivnost u dom. Partner će biti raspoložen za ljubav i nežnost ali ne i da prihvati neke vaše kritike od kojih nikako ne odustajete.
Posao - Nemojte se previše nervirati oko svake sitnice, posebno u vezi sa novcem ili promenom posla. Preosetljivi ste na kritiku jedne Vodolije. Sa mnogim saradnicima dolazite u sukob zbog svoje tvrdoglavosti. Oprez je potreban i ukoliko bilo šta potpisujete, moguća je prevara
Zdravlje - Bol u kičmi je rezultat vaše fizičke neaktivnosti.
Jarac
Ljubav - Ulazite u nemirne vode prvenstveno iz razloga ljubomore, sumnjičite partnera bez osnove, budite malo sigurniji u sebe . Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama. Slobodnim pripadnicima se može dopasti jedna vrlo specifična osoba ali vas sumnje izazvane raznim pričama mogu usporiti u akciji.
Posao - Nema razloga da se opterečujete dodatnim obavezama Ne gubite vreme razmišljajući o propuštenim prilikama. Ušli ste u izuzetno povoljan period za trgovanje nekretninama. Dobijate intrigantne informacije.
Zdravlje - Bezvoljni ste.
Vodolija
Ljubav - Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju, otputujte na nekoliko dana.Savesni ste u obavljanju svih dužnosti uključujući i bračne. Partner je pomalo umoran, pa deluje odsutno. Mnogo toga vas je odjednom okupiralo pa je moguća neka vrsta zategnutosti u odnosu.
Posao - Sekirate se da li ćete u novom poslu imati dobre rezultate.Budite uporni i sve će se srediti.Ne dopustite bilo kakvu vrstu zavisnosti od drugih ljudi, oslonite se isključivo na svoje snage i ne budite lakomisleni. Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem i to se odražava na vaše stvaralačko raspoloženje.
Zdravlje - Loša koncentracija je rezultat premora,radite više stvari uporedo.
Ribe
Ljubav - Situacija nije ružičasta ,a način na koji pokušavate da je ublažite totalno je pogrešan. Provodićete više vremena van kuće, a teški trenuci koje preživljavate na poslu ne daju vam vremena za opuštanje sa partnerom . Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Moguća su neobična ljubavna iskustva, ukoliko niste u braku.
Posao - Nemojte potpisivati nikakve važne dokumente niti praviti ugovore o već postignutom partnerskom odnosu. Povedite račun o zakonskim normama ,javiće se želja da se poigrate sa neplaćanjem poreza. Nažalost, zarada je neizvesna i pristiže u ratama. Budite fleksibilni i prilagodljivi u svemu.
Zdravlje - Burnim reakcijama se nećete uspeti oslobditi napetosti.
Astrolog Ljiljana Simeunović 063/ 812 - 62 - 68

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa