15. avgust 2019.15. avg 2019.
DUEL SA ZAČELjA
FUDBAL: SUPER LIGA SRBIJE

DUEL SA ZAČELjA

Dve ekipe koje su loše startovale. Mačva slab bodovni start, slaba igra, Tešović apostrofira greške u odbrani. Pobeda imperativ
Nešto ne funkcioniše kako je zamišljeno i iako je peto kolo tek, jasno je da više nema opravdanja i mira u konstataciji „tek je početak“. Bilo da ste optimista, pesimista ili realista, nema zbora da ovo, do sada, nije dobro. Malo ko je verovao, ali u lošoj MAČVI, napad je manje slab deo tima, do sada.
-Greške u odbrani se ponavljaju, bili smo jedna od najboljih odbrana prethodne sezone, sada smo najlošija i moraju ozbiljne promene da se naprave – rekao je Darko Tešović.
Kada ste na začelju, ne može niže, ali mora više. NAPREDAK gotovo jednako kao MAČVA može opisati dosadašnju sezonu. Remi protiv Partizana je vratio nadu, ali i oni su još jedan plej of takmac koji je na dnu, ispod ova dva tima nema nikoga u Super ligi! Nekadašnji trener Mačve Predrag Rogan nije se snašao na startu kod „čarapana“ i verovatno da na dobropoznatom stadionu vidi priliku da počne dobar niz, ali to MAČVA nikako ne sme da dozvoli. Napredak ima više problema u napadu, a zadatak da to popravi ima Ndijae i drugi internacionalac Pavićević koji je ovog leta stigao iz Crne Gore. Pajović propušta utakmicu zbog žutih kartona, a svakako da će u timu biti: Milošević, Milovanović, Ožegović, Ivanović, Zec, Aksentijević, Čučković.
Tešović mora nešto promeniti, naći model koji će napokon doneti pobedu. Promene su najavljene, teško da se mogu znati pre izlaska ekipe na taren. Do sada, MAČVA je pobeđivala Kruševljane u Šapcu, prethodne dve godine, oba puta po 1:0, ali onda su na klupama bili Aničić i Kosanović, sada je to duel Tešović protiv Rogana.
Dok su Šapčani tokom priprema govorili o plej ofu, Napredak je pominjao čak i Evropu. Predaleko su oba tima od toga, a samo koji pobedi u nedelju može da kaže da još ima realne šanse.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa