29. avgust 2019.29. avg 2019.
KLUPA SLOBODNA I „VRUĆA“
FUDBAL: MAČVA U POTRAZI ZA TRENEROM

KLUPA SLOBODNA I „VRUĆA“

Poraz na Banjici bio je poslednji meč Darka Tešovića na klupi MAČVE. Učinak od jednog remija i pet poraza bio je preslab za ambicije koje su proklamovali svi u klubu, koje je i sam Tešović apostrofirao i saradnja sa njim je prekinuta. Klub je u potrazi za novim trenerom, kako sledi pauza posle meča narednog kola, realnije je da MAČVU protiv Radnika predvodi neko od klupskih alternativa, a da debi novog šefa bude gostovanje u Bačkoj Topoli.
Sve mogućnosti su na nivou spekulacija, bez potvrde iz kluba. Mesto trenera nije baš popularno u ovom trenutku, jer je tim u lošoj formi, daleko od plej ofa, na samom začelju, bez mogućnosti dovođenja novih igrača. Najčešće se spominje Dragan Aničić, prethodni trener koji je trenutno bez angažmana, no to su samo pretpostavke.
Tešović je Mačvu predvodio na 31 meču, ekipu je preuzeo pre manje od 11 meseci. Ostvario je šest pobeda, 11 remija i 14 poraza. Iako je prošlo tek šest kola Tešović je već treći trener koji je napustio klupu. Pre njega je Simu Krunića u niškom Radničkom zamenio Milorad Kosanović, dok je Božičić smenjen sa mesta trenera Radnika iz Surdulice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa