29. avgust 2019.29. avg 2019.
SPREMNI DA IZNENADIMO
RUKOMET: RK METALOPLASTIKA

SPREMNI DA IZNENADIMO

Bez pritiska, autsajderi, ali šanse postoje. Domaćin iskusniji, no ne i nesavladiv. Čast biti kapiten „Metaloplastike“
Protiv sebe mladi šabački tim imaće iskusniju ekipu i u dva dana, odigraće dve utakmice pred gostujućim, obično vernim i bučnim navijačima. Na startu kvalifikacija za Kup EHF, METALOPLASTIKU će dočekati BEŠIKTAŠ i u dvomeču na domaćem terenu svakako je favorit, no ne može već da slavi pobedu, a ako bi plasman Šapčana u narednu rundu predstavljao senzaciju, obećavaju „plavi“ da će učiniti sve da šokiraju.
-Nema pritiska, oni bi bili favoriti i da nema dva meča na gostujućem terenu, no ni onda, kao ni sada, ne predajemo se unapred, već idemo sa željom da sve iznenadimo, osetimo i ugrabimo svaku priliku za uspeh – ističu u taboru „Metaloplastike“
Ne dešavaju se četso iznenađenja da tim koji igra dva gostujuća meča izbori plasman u naredni krug, no događaju se dovoljno često da bi se verovalo.
-Šteta što nećemo igrati u Šapcu jednu utakmicu, no potez od dva duela na gostujućem parketu nije odluka, već iznuda okolnosti i još verujemo kako možemo do velikog rezultata. Verujemo u sebe – dodaju u klubu.
Mečevi u Istanbulu su zakazani za 30. i 31. avgust. Bolji iz dvomeča u pretposlednjem kolu kvalifikacija igra protiv kluba iz Slovenije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa