12. septembar 2019.12. sep 2019.
Donacija Rotari kluba
USTANOVA ZA DECU I MLADE “ŠABAC”

Donacija Rotari kluba

Rotari klub Šabac 6. septembra 2019. je u sklopu svojih brojnih humanih aktivnosti Ustanovi za decu i mlade „Šabac“ poklonio vredan školski pribor i ćebad.
Rukovodiocu ustanove Slavici Matić poklone je uručila doktorka Vera Rajić član kluba i nekadašnja predsednica ističući da je njihova organizacija, dobra duša velikog srca uvek spremna da pomogne drugima.
-Naš sponzor Ju-prom donirao je za ovu decu školski materijal i ćebad. Klub je vrlo aktivan, pomažemo našim sugrađanima, školama, deci ne samo finansijski nego držimo edukativna predavanja, rekla je doktorka Vera Rajić.
Šabački rotarijanci su posetili slične organizacije u okruženju, a uvek su spremni da budu dobri domaćini.
Rukovodilac ustanove Slavica Matić iskoristila je ovu priliku da pozove druge ljude, zajednice dobrog srca da posete ovu ustanovu i doniraju sredstva koja će biti od značaja za korisnike centra.
-Potrebe naših korisnika su svakodnevno velike sve se troši, propada. Pomoć od Rotari kluba nam dosta znači i sama činjenica da nismo zaboravljeni, rekla je Slavica Matić.
Ustanova za decu i mlade “Šabac“ pri gradskom Centru za socijalni rad počela je sa radom 15. marta 2014. godine. Namenjena je zbrinjavanju dece i mladih sa autizmom i odraslih sa smetnjama u komunikaciji. Trenutno prima 41 korisnika.
M. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa