19. septembar 2019.19. sep 2019.
Skromno, u krugu najbližih
VATROGASCI OBELEŽILI SLAVU

Skromno, u krugu najbližih

Vatrogasci - spasioci u utorak su obeležili svoju slavu, Nesagorivu kupinu. Slava je skromno obeležena u krugu najbližih prijatelja i saradnika i pored zaposlenih u Odeljenju za vanredne situacije u Šapcu prisustvovali su joj kolege industrijski vatrogasci iz "Eliksira", "Belih limova" i Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Vidojevica" iz Lešnice, kao i predstavnici Vojske Srbije u Šapcu.
Vatrogasci su slavu ove godine dočekali u boljem raspoloženju, jer je vozni park znatno opremljeniji vozilima koja je u nekoliko navrata Odeljenju u Šapcu poklonilo Ministarstvo unutrašnjih poslova. Nadaju se da će slavu naredne godine proslaviti u rekonstruisanom Vatrogasnom domu, jer je izrada projekta u toku.
Kako počinju radovi na njivama, kod naših poljoprivrednika je godinama unazad veoma popularno paljenje ostataka posle branja kukuruza. Pored toga što uništavaju plodno tle, ugrožavaju živote i tuđu imovinu. Vatrogasci još jednom apeluju na poljoprivrednike da ne pale na svojim poljima i podsećaju da su kazne za izazivanje požara na otvorenom od 10.000 do 50.000 dinara.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa