19. septembar 2019.19. sep 2019.
Investiranje sopstvenim sredstvima
NASTAVAK UREĐENjA GRADA

Investiranje sopstvenim sredstvima

Asfaltiranje Dalmatinske ulice (mesna zajednica Kasarske livade u Šapcu) završeno je protekle nedelje. Ova ulica dugačka je preko dva kilometra, a od toga je završeno kilometar i 800 metara. Radove na gradilištu obišao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović u prisustvu odbornice Skupštine grada Marije Lazić i predsednika mesne zajednice Kasarske livade Ivana Cvejića.
Jedinstvena je ocena da će uređenje ulica trotoara, i ostalog shodno mogućnostima grada doprineti bezbednijem životu građana i zadovoljavanju njihovih potreba. Ovo je samo jedan u nizu radova.
-Dalmatinska je jedna od 40 ulica koja se rekonstruiše. Nivo usluge i uslova života treba da bude jednak u svim delovima grada. Ova mesna zajednica ima isti tretman kao i ostale. Pored toga biće urađeni i trotoari. Deca moraju bezbedno da stignu do škole, a imaćemo i javni prevoz na 20 minuta. Ovo su investicije koje finansiramo iz budžeta grada, rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović.
Predsednik Saveta MZ „Kasarske Livade“ Ivan Cvejić izrazio je zahvalnost svima koji su doprineli realizaciji investicije. Po njegovom mišljenju ovo je više od očekivanog.
-Dalmatinska ulica je bila dosta oštećena. Gradonačelnik Nebojša Zelenović je obećao da će biti asfaltirana. Evo ispunio je obećanje. Svi smo zadovoljni. Ulica je proširena u jednom delu, i od velikog je značaja za meštane ovog kraja, rekao je predsednik Saveta MZ Ivan Cvejić.
-Meni je kao i svim žiteljima mesne zajednice drago što se ovo sve sprovodi u delo. Tu sam da opravdam ono što smo kao odbrnici u Skupštini grada izglasali budžetom. Takođe bih iskoristila priliku da meštanima kažem da im stojim na raspolaganju, rekla je odbornica Skupštine grada Marija Lazić.
Vrednost poslova je 16 miliona dinara. Za naredni period planirano je asfaltiranje „Žičke ulice“, uređenje prostora i parkinga oko „Doma“, trotoar u ulici Stefana Prvovenčanog, ulica Kosmajska i Rudnička.
M. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa