10. oktobar 2019.10. okt 2019.
Vraćanje dobra u modu
OSNOVNA ŠKOLA „SVETI SAVA“ U ŠAPCU

Vraćanje dobra u modu

U okviru kampanje Vratimo dobro u modu, kompanija CG FOODS EUROPE d.o.o. iz Rume proslavila je u petak drugi rođendan u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Šapcu. Slavljenici su se družili sa decom i osobljem škole u radnoj akciji – čišćenje i uređivanje školskog prostora.
Ovo treba da bude primer drugima kako bi podigli svest o tome da je zaštita životne sredine od ključnog značaja za zdrav i lep život.
- Kompanija CG FOODS EUROPE proizvođač je „Wai Wai“ nudli. Rođendan smo želeli da proslavimo upravo na ovaj način. Pre izvesnog vremena smo započeli sa kampanjom Vratimo dobro u modu. Prvi korak je bila odluka da se jedan dinar od prodaje naših porodičnih pakovanja odvaja u dobrotvorne svrhe. Sprovodimo ideju u školi „Sveti Sava“ da ne bismo išli daleko iz Rume, gde je naša proizvodnja. U blizini je više institucija za koje može mnogo da se uradi. Osećamo se bolje kada za decu uradimo nešto dobro i za sredinu u kojoj poslujemo – kaže menadžerka marketinga kompanije Sanja Čolić i dodaje da su ovom prilikom uručili prikupljena sredstva za nabavku didaktičkog materijala, i proizvode iz asortimana kompanije.
Direktorka škole Katarina Tomić se zahvalila na poklonima ocenjujući to kao značajnu pomoć.
- Mi smo slabo primećeni od lokalnih firmi. Prošle godine smo organizovali akciju osnivanja biblioteke. Neke firme su nam izašle u susret, a većina ne. Sama inicijativa je potekla iz Rume, prijatno sam iznenađena. Mogu da vam kažem da smo presrećni.
Ova akcija, nije bila samo način da kompanija proslavi svoj rođendan. Ona je pokrenuta sa namerom, ne samo da se čini dobro za nekog drugog, već i da se dobro – kao jedna od osnovnih ljudskih vrednosti – vrati u modu. Dobro nije retko – samo treba da pomognemo da se vidi bolje i da se širi dalje.
M.G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa