30. jun 2011.30. jun 2011.
KOCELjEVA

NAJBOLjI MEĐU NAJBOLjIMA

Tradicionalni prijem nosilaca Vukove diplome kod predsednika opštine. Osim koceljevačke opštine najbolje učenike nagradili kompanija Rauh i Agencija za sportske aktivnosti Akva
Prošle srede u sali Skupštine opštine Koceljeva upriličen je prijem kod predsednika ove opštine 16 najboljih đaka, kako vukovaca tako i onih koji su u toku protekle školske godine na državnim takmičenjima ostvarili zapažene rezultate. U Osnovnoj školi Mića Stanojlović 13 učenika završilo je osnovno obrazovanje sa svim peticama. Prema rečima direktora Pavla Aleksića po četiri vukovca su iz Koceljeve i Draginja, jedan manje je u Donjem Crniljevu i dva su iz Kamenice. Među njima su i Ivana Petrović iz Brdarice ali i Srđan Jurišić iz Koceljeve koji su na smotri talenata ostvarili dobre rezultate iz istorije, odnosno iz biologije.
Najbolja među najuspešnijim svršenim osnovcima je Jelena Popović koja se nada da će od septembra biti đak Šabačke gimnazije. Kako kaže, nije teško biti đak generacije, jer je potrebno samo redovno učiti i dobro se organizovati.
Jedini nosilac Vukove diplome u koceljevačkoj srednjoj školi je Nevena Terzić, učenica ekonomskog smera. Planira da upiše Pravni fakultet u Beogradu i smatra da joj je škola u Koceljevi pružila kvalitetno obrazovanje.
Osim Nevene na prijemu je prisustvovao i učenik druge godine srednje škole Darko Jelisavčić, koji je na republičkom takmičenju u konkurenciji bravara osvojio četvrto mesto.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa