24. oktobar 2019.24. okt 2019.
Ulica Stepe Stepanovića najzad dobila asfalt
JEVREMOVAC VELIKO GRADILIŠTE

Ulica Stepe Stepanovića najzad dobila asfalt

Grad Šabac je ovih dana jedno veliko gradilište, trenutno se izvode radovi na osam lokacija. Na području Mesne zajednice Jevremovac u ulici Stepe Stepanović proteklog ponedeljka završeni su radovi na asfaltiranju puta u dužini 400 metara. Novac za ovu putnu infrastrukturu izdvojen je zahvaljujući politici „dva na dinar“ a građani su učestvovali u trećini sredstava. Vrednost poslova iznosila je pet miliona dinara. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je ovo prigradsko mesto tom prilikom zahvalio se građanima koji su skupili trećinu novca.
- Ulica Stepe Stepanović ima vodu i kanalizaciju a sada je dobila modernu saobraćajnicu u skladu sa projektom. Možemo mnogo toga zajedno da uradimo. Novca ima dovoljno, radićemo sve dok bude lepo vreme. Mi ćemo svaku inicijativu ispratiti sa duplo više novca od iznosa koji građani skupe. Pokazalo se da je to jedna od najboljih lokalnih politika i da smo zahvaljujući njoj uradili puteve u najudaljenijim delovima našeg kraja – istakao je Zelenović.
Milan Vasić načelnik Gradske uprave grada Šapca napomenuo je da ubrzo počinju radovi na spajanju Jevremovca i Letnjikovca, pored groblja.
- U Jevremovcu se izvode radove na još dve lokacije. Ovo je velika i važna investicija koju smo započeli pre par godina. Nadam se da ćemo iskoristiti lepo vreme i do kraja jeseni završiti tu ulicu. Pored ulica završava se druga faza ambulante, očekujem da do nove godine primi pacijente. Staru ambulantu oslobodićemo za naše mališane, gde planirano proširenje vrtića – kaže Vasić.
U toku je izrada planske dokumentacije vezane za vakumsku kanalizaciju koja će na proleće zaživeti u Jevremovcu. Radi se na dobijanju dozvola za sedamsto meštana kako bi im se omogućio priključak kanalizacionu mrežu.
m. g.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa