24. oktobar 2019.24. okt 2019.
Primer drugima
SLEPČEVIĆ

Primer drugima

Zahvaljujući politici „dva na dinar“ 19. oktobra Krađorđeva ulica u Slepčeviću dobila je novi asfalt u dužini od četristo pet metara i širini dva i po metra. Važna investicija za stanovnike ovog dela, koji su delom finansirali sami a grad je dao trećinu sredstava. Vrednost radova iznosila je milion i osamsto trideset tri hiljade dinara. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je ovu ulicu gde je zajedno sa predsednikom MZ Slepčević Slavkom Ivanićem i meštanima obišao završene radove.
Tom prilikom Zelenović je rekao da je počastvovan pažnjom žitelja ovog mesta što zajedno sa Gradom učestvuju u izgradnji sopstvenog puta.
- Slepčević treba da bude primer i ostalim mestima. Na ovaj način možemo mnogo dobrih stvari da uradimo. Iako nam država duguje trideset miliona evra moguće je da nađemo snagu i da vodimo računa o svakom mestu.
Slavko Ivanić koji ispred grupe građana koji vodi asfaltiranje ulica ističe da je zadovoljan onim što je urađeno, cilj je da svi građani u selu imaju iste uslove za život.
- Meštani su skupili četristo trideset tri hiljade dinara a grad je dodao milion i četristo. Za mene je ovo značajna pobeda u investicijama. Krađorđeva ulica ima osam kuća, jedanestoro dece ovo je bilo neophodno da se uredi. Svi se radujemo. Zahvaljujem se gradonačelniku koji je imao razumevanja za mali broj kuća – kaže Slavko.
Žitelji Karađorđeve ulice ističu da im je infrastruktura prioritet, put im svima znači. Prema njihovim rečima ovo je investicija budućnosti.
- Izgradnju ovog puta dugo smo čekali. Svi smo zadovoljni, posebno deca. Zahvalan sam mojim sugrađanima koji su učestvovali u izdvojenim sredstvima kao i gradonačelniku i MZ – kaže Sveta Živanović.
m. g.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa