31. oktobar 2019.31. okt 2019.
Asfaltirana „Žička“
KASARSKE LIVADE

Asfaltirana „Žička“

U skaladu sa programom lokalne samouprave nastavljeno je asfaltiranje puteva u mesnim zajednicama. Prioritet Grada Šapca je da građanima u prigradskim i seoskim područjima omogući što kvalitetniji život. Žička ulica u MZ Kasarske livade proteklog vikenda dobila je asfalt u dužini šezdeset i širini četiri metra. Vrednost poslova iznosila je milion i sedamsto hiljada dinara. Grad je ispratio inicijativu meštana i na svaki dinar koji su skupili, Gradska uprava uložila je dva.
- Prva i najvažnija stvar jeste izgradnja trotoara u ulici Stefana Prvonenčanog. Raspisan je tender, čekamo na izvođača. Planirano je uređenje Rudničke i Kosmajske ulice. Pored toga mogu da najavim rekonstrukciju centra Kasarskih livada (uređenje prostora oko Doma, i izgradnja parkirališta). Zahvaljujem se svim građanima koji daju inicijative preko mesnih zajednica da se urade dobre i korisne stvari, za naš grad i mesta u kojim oni žive. Radićemo sve dok nam dozvoljavaju vremenski uslovi – istakao je gragonačelnik Nebojša Zelenović.
Žitelji ove ulice zadovoljni su urađenim, a ni osmesi na licu nisu izostali. Ističu da je jedan od gorućih problema Žičke ulice sa kojim su se svakodnevno susretali bio ne asfaltiran put.
- Ulica, je mala ima malo stanovnika ali nam je svima bio potreban asfalt. Zahvalio bih se mojim komšijama kao i lokalnoj samouravi koja nam je pomogla da izvedemo ovu akciju, i omogućila da živimo u boljim uslovima – rekao je mestanin Miloš Tojić.
M.G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa