30. jun 2011.30. jun 2011.
OPŠTINSKE NAGRADE ZA NAJBOLjE

PODSTICAJ ZA TALENTOVANE

Gradska uprava Šabac, tradicionalno na Vidovdan, nagradila devedeset sedam učenika osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i nastavnika koji su ih pripremali
Grad Šabac tradicionalno na Vidovdan nagrađuje mlade i uspešne. Ove godine ćemo nagraditi devedeset sedam učenika, to je znatno više od prethodne godine kada je bilo sedamdesetoro nagrađenih. Ovaj podatak nam je odličan dokaz, da su naši učenici u ovoj školskoj godini bili uspešniji, ali i da su učestvovali na više ekipnih takmičenja ““ rekla je ovom prilikom zamenica gradonačelnika Šapca Jasminka Ristivojević i obećala da će Grad i u buduće nastaviti sa podsticajem mladih talenata i uspešnih učenika, jer se tako na najbolji način učestvuje u stvaranju kvalitetnih kadrova.
Najbolja među onovnoškolcima je bila Katarina Stanković, učenica OŠ “Laza Lazarević“, ona je u prošloj godini na Republičkom takmičenju iz fizike bila druga, a na državnom takmičenju iz matematike osvojila treće mesto. Najuspešniji srednjoškolac je Srđan Stefanović. Ovaj učenik druge godine Šabačke gimnazije, trijumfovao je na Republičkom takmičenju iz matematike, bio prvi na Republičkom takmičenju iz matematike “Arhimedes“ i osvojio drugo mesto na Republičkom takmičenju talenata iz matematike.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa