31. oktobar 2019.31. okt 2019.

U ŠAPCU RADI KURS ZA OBUKU LICA ZA FIZIČKO TEHNIČKU ZAŠTITU

Kompanija “Specijal sekurity” iz Novog Sada je stručna organizacija koja je akreditovana za izvođenje stručne obuke lica za poslove obezbeđenja po svim programima propisanim Zakonom o privatnom obezbeđenju. Za ovu obuku program je akreditovalo i odobrilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije. Obuka se izvodi u četiri grada Srbije – Novom Sadu, Somboru, Šapcu i Zrenjaninu.
Do sada je u okviru kompanije obuku završilo oko 1.700 polaznika. Procenat prolaznosti polaznika na ispitima je veoma visok, veći od 95%, što govori o ozbiljnosti polaznika i nastavnog osoblja. Inače, ispiti se, po završetku obuke, polažu u mestima izvođenja obuke, pred komisijom MUP-a.
Ova Kompanija, pored obuke iz sveobezbeđenja, akreditovana je i za izradu Procena rizika i zaštite lica, imovine i poslovanja. Kompanija je jedina na tržištu Republike Srbije, koja pruža ovu vrstu usluga.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, policijska uprava u Šapcu, donela je rešenje kojim ovlašćuje ogranak pravnog lica “Specijal sekurity DOO” Novi Sad u Šapcu da može da vrši stručnu obuku lica sa ove teritorije, i to za:
- obavljanje poslova procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja,
- obavljanje poslova fizičko-tehničke zaštite,
- obavljanje poslova redarske službe,
- obavljanje poslova projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite i obuke korisnika.
Do sada na kursu u Šapcu obuku je završilo preko 800 polaznika. Ovu obuku izvodili su vrlo stručni ljudi iz svoje oblasti, svi sa odgovarajućim licencama. Obuka je na visokom stručnom nivou i sa elementima pružanja prve pomoći.
Ovu obuku izvode Zlatan Marinković, vođa kursa, Živko Đorđić, Branislav Sunčanin, Goran Petrović i Milan Vujasin.
Šabački ogranak kompanije “Specijal sekurity” je regionalni centar za obuku zainteresovanih lica sa teritorija opština Šabac, Sremska Mitrovica, Bogatić, Loznica, Koceljeva i Vladimirci.

Stevan Stojanović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa