7. novembar 2019.7. nov 2019.
Vreme pogoduje relizaciji planova

Vreme pogoduje relizaciji planova

Ulica dužine 300 metara, koja je prošle sedmice asfaltirana u Orašcu bila je 22. urađena politikom “dva na dinar”. Grad planira da do kraja godine asfaltira ukupno 31 ulicu principom gde građani finansiraju jednu, a Gradska uprava dve trećine radova.

-Mnogo godina smo čekali da se uradi ovaj put. Kada su bile poplave 2011. godine bio je pod vodom većom od jednog metra. Sada će nam biti lakši prilaz kući, a mnogo nam znači i zbog posla. Imamo rasadnik cveća i dobar put će olakšati dolazak kupcima, ali i gostima iz inostranstva kojih svake godine imamo sve više. Dobro je što postoji mogućnost da u ovako velikim radovima pomaže Gradska uprava, jer mi sami ovo ne bismo mogli nikada da završimo, kaže Dejan Perić iz Orašca.

Vrednost radova na ovoj ulici bila je oko dva miliona dinara. Načelnik Gradske uprave Milan Vasić pozvao je sve zainteresovane građane da se jave JP “Infrastruktura” i Sektoru za izgradnju.
-Asfaltiranje ove ulice još jedan je dokaz da za politiku “dva na dinar” vlada veliko interesovanje. Vreme nas dobro služi tako da građevinska sezona još uvek traje i verujem da ćemo do kraja godine uraditi sve što smo planirali. Građani koji su zainteresovani za ovakve akcije treba da se jave, kako bismo realizaciju ove politike nastavili i od proleća, rekao je Vasić.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa