7. novembar 2019.7. nov 2019.
Cilj – jesenja titula
FUDBAL: KOLUBARSKO MAČVANSKA ZONA

Cilj – jesenja titula

U Bogosavcu su se nadali da bi mogli biti deo borbe za vrh u debitantsnkoj sezoni u četvrtom rangu. Pred kraj polusezone su na vrhu i žele tu da ostanu.
-Želeli smo da pretimo iz senke, a sada smo na svetlosti i inspirišemo druge. Imamo odličan tim, sve smo uigraniji, najčevršća odbrana lige, najviše igrača na raspolaganju, jedan ili dva uvek nemaju mesta ni na klupi, najdisciplinovaniji smo klub, bez crvenog kartona, pet uzastopnih pobeda, te mislim da zaslužujemo lidersku poziciju – ističe trener SLOGE, vodećeg tima K-M zone, Aleksandar Janković.
Postaje li titula cilj za ovu sezone?
-Za sada jesenja titula, a potom ćemo zajedno sa upravom videti šta je još neophodno za srpskoligške snove i borbu tokom proleća. Trenutno jedini čuvamo obraz mačvanskog fudbala. Iako je Lešnica pri vrhu, mislim da nemaju snage do kraja da izdrže i najveći rivali će, biti: Železničar, Rađevac i Drina.
U preostala tri kola slede dva derbija i teško gostovanje u Divcima.
-U Krupnju igramo derbi jeseni. Oni žele na mesto gde smo mi, izuzetno su jak tim, organizovan i visoke ambicije nisu slučajne. Bili bi zadovoljni i bodom, ali ne želim da prekidamo seriju i nadamo se osvajanju tri. U slučaju uspeha, protiv Lešnice, na domaćem terenu imamo šansu da obezbedimo prvo mesto na pauzi.
Trenutno najjači tim će izaći na teren u Krupnju.
-Opravili su se i Todorović i Milutinović i radujem se „slatkim mukama“ koje me očekuju u izboru sastava za derbi – rekao je Janković.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa