7. jul 2011.7. jul 2011.
AMATERSKO POZORIŠTE „VOŽD“

PRVA KLAPA SEOSKIH PRIČA

Na privatnoj lokaciji na Mišaru prošlog četvrtka pala je prva klapa trećeg dela filma „Seoske priče“ čiji su sponzori Grad Šabac, pekara „M&M“ i štamparija „Đukić“
Prošlo je tačno godinu dana kako je ekipa „Seoskih priča“ počela da priča svoju priču koja se završila uspešnom premijerom drugog dela filma u Kulturnom centru Šabac. Ovoga puta ekipa od trideset članova amaterskog pozorišta „Vožd“, potpomognuta sa još petnaest novih glumaca od kojih je nekolicina iz Novog Sada i Vladimiraca, prvom klapom, koja je pala prošlog četvrtka, nastavlja sa svojom pričom koja će se ovim trećim delom privesti kraju.
- Upuštamo se u novu avanturu „Seoskih priča“. Ovo je poslednji nastavak u kome nastavljamo borbu za očuvanje srpskog sela, tradicije i običaja. Upravo ovde počinjemo jedan novi zaplet koji će ići kroz ceo film. Drago mi je što u ovom filmu imamo petnaest novih glumaca i mislim da ćemo se veoma lepo provesti na snimanju tokom leta i da ćemo uspeti da pokažemo mladim generacijama, ali i starijima, da treba da čuvamo selo, tradiciju i običaje ““ rekao je Dušan Simić, reditelj, scenarista i glumac.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa