14. novembar 2019.14. nov 2019.
Slogom do boljih puteva
ASFALTIRANE ČETIRI ULICE U POCERSKOM PRIČINOVIĆU

Slogom do boljih puteva

Prošle nedelje u Pocerskom Pričinoviću je asfaltirana ulica Dobrosava Živanovića. Ovo je četvrta ulica koja je principom dva na dinar urađena ove godine u ovom prigradskom naselju.
-Ukupno je u Pocerskom Pričinoviću asfaltirano oko 1.300 metara ulica, a vrednost svih tih radova je oko 10 miliona dinara. Meštani su jako zainteresovani za ovakav način asfaltiranja, a pogotovo su se iz ove ulice tri godine svakodnevno interesovali kada će ulica biti urađena i kako mogu da pomognu, rekao je Milan Arsenović, predsednik Saveta Mesne zajednice Pocerski Pričinović.
Pre ove asfaltirane su Valjevska, Lazara Vasića i Milana Đakovića. Ulica Milana Đakovića takođe je završena prošle sedmice.
-Uz pomoć naše Mesne zajednice uspeli smo da asfaltiramo ovu ulicu principom dva dinara na dinar. Asfalt nam mnogo znači i dugo smo čekali na njega, neki i duže od 30 godina, istakao je Goran Krsmanović, stanovnik ulice Milana Đakovića.
Prošle nedelje na teritoriji grada bilo je aktivno 15 gradilišta. Načelnik gradske uprave Milan Vasić zahvalio se građanima koji svesrdno prihvataju da učestvuju u akcijama dva na dinar.
-Plan za ovu godinu je da uradimo 31 ulicu i već sada sam gotovo siguran da ćemo to ispuniti, kao i sve radove koje smo počeli po gradu. Vremenske prilike nam pogoduju i radićemo sve dok budemo mogli, a nastavićemo na proleće. Zbog toga pozivam građane sve koji su zainteresovani da se i kod njih uradi nešto ovim principom, da se jave JP “Infrastruktura”, naveo je Milan Vasić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa