14. novembar 2019.14. nov 2019.
NAPREDNjACI OBELEŽILI SVOJU SLAVU

Koceljeva ima perspektivu

Prilikom obeležavanja slave SNS u Koceljevi predsednik opštine Dušan Ilinčić je istakao da ova lokalna samouprava beleži značajan razvoj kako u oblasti privrede tako i infrastrukture.
–To je zahvaljujući dobroj kopči sa republičkim vrhom koji je zahvaljujući dobrim izbornim rezultatima imao razumevanje za potrebe Koceljeve kao male sredine- ocenio je Ilinčić.
Lider koceljevačkih naprednjaka i narodni poslanik u republičkom parlamentu Veroljub Matić podvukao je značaj veze partije i birača. Govoreći o izborima najavljenim za narednu godinu on je pozvao glasače da razmisle i glasaju po svojoj savesti, imajući u vidu benefite koje je cela opština imala od izuzetnih izbornih rezultata.
Narodni poslanik smatra da skoro svi privredni subjekti u ovoj opštini dobro rade i otkrio da će nova investicija u fabrici Rauch obezbediti i nova radna mesta.
–Očekuje se i izgradnja elektrane na bio gas čime bi opština bila upisana na mapu proizvođača energije. Poseban značaj je što je taj objekat potpuno ekološki čist i omogućiće kompletnu preradu bio otpada koji se sada baca- poručio je Matić.
Govoreći o vodosnabdevanju on je poručio da je ono za sada odlično ali da je, s obzirom da je bazirano na bunarskom snabdevanju, ograničeno.
–Zato je predstojeće uključenje u sistem Stubo-Rovni način da se vodosnabdevanje trajno reši stabilnom i kvalitetnom vodom kojom će se snabdevati i većina opština Kolubarskog okruga- rekao je narodni poslanik.
Lider naprednjaka u Koceljevi podsetio je i na izgradnju brojnih puteva ističući da će ova opština biti veoma blizu auto puta.
On se osvrnuo i na pitanje mladih rekavši da se ulaganjem u obrazovne ustanove i sportske sale stvaraju preduslovi za njihov ostanak na ovim prostorima, dok će se izgradnjom novog obdaništa stvoriti uslovi za prihvat sve dece.
Istakao je Matić i da, kao i svugde, i u ovoj opštini ima određenih poteškoća i nezadovoljnih građana i pozvao one koji smatraju da će im drugde biti bolje da razmisle jer Koceljeva ide napred i ima perspektivu.
Na kraju svog obraćanja narodni poslanik je pozvao sve članove i simpatizere Srpske napredne stranke da ozbiljno shvate izbore, bez obzira na eventualni bojkot opozicije, nadajući se da ne dobrom već odličnom izbornom rezultatu.
V. Bošković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa