7. jul 2011.7. jul 2011.
HUMANITARNA AKCIJA JEDINSTVENE SRBIJE

ŽENE U AKCIJI

Aktiv žena Jedinstvene Srbije u Šapcu najavljuje u narednom periodu posetu Kolektivnom centru za izbegla lica u Varni.
- U kampu u Varni ostali su najsiromašniji i socijalno ugroženi koji nisu uspeli da se snađu. Želimo lično da im uručimo stvari koje smo prikupili za njih, kao što su odeća i obuća. Treba da dobijemo precizne podatke, koliko ima starijih, koliko dece, da bi najmlađe obradovali slatkišima. U toku jeseni planiramo i ogrev za njih, kaže predsednica šabačkog Aktiva žena JS Slavica Urošević.
Trenutno Aktiv broji 15 žena. Ima za cilj da u svoje aktivnosti uključi žene iz Koceljeve, Vladimiraca, Loznice i Valjeva. Aktiv je dobrovoljnog i humanitarnog karaktera. Prioritet je proširenje stranke i učešće žena, bez obzira na političko opredeljenje.
Prvenstveno želimo da motivišemo žene sa seoskog područja, koje su pasivnije, da se angažuju i aktivno uključe u naš rad. Lepše će se osećati, imaće više samopouzdanja i samopoštovanja, ističe Uroševićeva.
Obzirom da je program JS isključivo socijalnog karaktera, planiran je niz humanitarnih akcija, namenjenih siromašnima, nezbrinutoj deci i romskim porodicama.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa