21. novembar 2019.21. nov 2019.
Rok polovina  decembra
RADI SE PARKIRALIŠTE NA TRKALIŠTU

Rok polovina decembra

U želji da što više građana ima mesta za ostavljanje svojih četvorotočkaša od 14. novembra se izvode radovi na prostoru kod Fudbalskog stadiona „Mačva“ na Trkalištu gde će biti izgrađeno novo parkiralište. Predviđeno za 100 mesta a rok za završetak radova je polovina decembra. Parkiranje će biti besplatno.
- Prema izveštaju Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu u poslednje tri godine ima tri hiljade novih vozila. Gužve se ne javljaju samo u centru nego i u naseljima Benska bara i Trkalište. Problem rešavamo tako što smo promenili režim parkiranja u Karađorđevoj i otvorili jednu novu ulicu za parkiranje. Građani će po uređenju moći da se nesmetano parkiraju, a time ćemo povećati bezbednost u frenkfrentnim ulicama i omogućiti da prođe nova linija javnog prevoza – istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
Povodom peticije koju su najavili meštani Trlkališta odnosno stanovnici nekoliko ulica zbog toga što je Komunalna policija najavila kažnavanje za sve one koji se nepropisno parkiraju u Cerskoj i u ulici Jovana Cvijića, gradonačelnik je poručio građanima da se ne brinu jer Komunalna policija neće nikome naplaćivati nepropisno parkiranje u ovom delu ulice.
Sredstva za finansiranje ovog projekta izdvojena su iz budžeta grada.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa