21. novembar 2019.21. nov 2019.
Poklon vaučeri  od dobrog komšije
DDOR NA NOVOJ LOKACIJI

Poklon vaučeri od dobrog komšije

DDOR osiguranje svoju poslovnicu i Regionalni centar u Šapcu je premestilo na novu lokaciju, na adresu Cara Dušana 36, sve sa ciljem da sugrađanima učini pristupačnijim svoje usluge. Preseljenje je u ponedeljak svečano obeleženo u krugu prijatelja i saradnika, a prisutnima su se obratili Izvršni direktor DDOR osiguranja Đorđo Markeđani i direktor Ekspoziture u Šapcu Zoran Matić. Kako je kompanija sponzor Olimpijskog tima Srbije svečanosti je prisustvovao i kajakaški reprezentativac, Šapčanin Nebojša Grujić.
-Ove godine smo uredili i investirali u više od 25 prodajnih mesta i time poslali jasnu poruku sugrađanima u 19 gradova, ali i čitavom tržištu, da je DDOR osiguranje uvek tu za svoje klijente, baš kao i svaki dobar komšija. Naši dugogodišnji korisnici pokazuju izuzetnu lojalnost i sve više porodica nas prepoznaje kao oslonac iz generacije u generaciju. Ekspozitura u Šapcu godinama beleži sve uspešnije poslovanje, a to samo znači da se uspostavlja poverenje sa sve većim brojem klijenata, kako fizičkih, tako i pravnih lica, izjavio je Đorđo Markeđani na otvaranju i posebno zahvalio Nebojši Grujiću što je uveličao svojim prisustvom ovo otvaranje.
Želeći da sa sugrađanima podele radost zbog preseljenja u nove prostorije, svi Šapčani koji do kraja godine posete Filijalu dobiće na poklon vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu bilo kod neživotnog osiguranja kod DDOR-a.
-Mi smo komšije, i to dobre komšije, a život je premija. Slogan „Dobar komšija“ znači da smo na usluzi, da možemo da rešimo svaki problem koji se tiče osiguranja u našoj branši. Nismo tu samo da bi prodali polisu nego i da budemo konsultanti, da uputimo ljudi i vidimo šta im treba. To je dobar komšija koji je uvek pri ruci, naveo je menadžer Ekspoziture Zoran Matić.
Prisutni su u Šapcu duže od 20 godina i propoznaju se kao stabilna kompanija sa dugom tradicijom. Trenutno imaju sedma zaposlenih, ali će planirani obim posla zahtevati upošljavanje još ljudi.
M.M.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa