7. jul 2011.7. jul 2011.
OPŠTINA VLADIMIRCI

SUTRA PETA SKUPŠTINA

Lokalna samouprava opštine Vladimirci vredno radi na putnoj infrastrukturi, prošao je i tender za bazen, koji se dugo očekuje, a za sutra je planirana peta redovna Skupština, na kojoj će glavna tema biti rebalans budžeta.
- Mi ćemo naravno po osnovi izmena i dopuna zakona o finansiranju lokalne samouprave, uvećati budžet za nekih 50-tak miliona dinara. Značajnih da se mogu uraditi brojni poslovi, a opet za boljitak žitelja. Raduje naravno i onih 40 odsto sredstava, koji će pripasti lokalnim samoupravama, i eto, prilike da i mi sa skromnijim prilivom dobijemo priliku da radimo više i brže. A to je želja svih, u to nemojte ni na tren sumnjati. Interes građana je centralna briga svih nas u vlasti, sumira namere predsednik SO Vladimirci Milenko Arsić.
Skupština i rad na terenu, gde su u prvom planu putevi koji se rade ubrzanim ritmom, jer leto je prilika da se sve dovede u red, a putna mreža razuđena na preko 600 kilometara, front je na kojem mala ali složna ekipa daje značajne rezultate. I tako će biti i nadalje, obećavaju u glas.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa