28. novembar 2019.28. nov 2019.
POUZDAN SAPUTNIK VAŠEG AUTOMOBILA
AUTO KUĆA “BALKAN”

POUZDAN SAPUTNIK VAŠEG AUTOMOBILA

Uz svaku registraciju poklon paket Atlas - 24h pomoć na putu u vrednosti od 2.000 dinara. Radnim danima na usluzi korisnicima od 7:30 do 19:30, subotom do 14 sati. Onlajn zakazivanje tehničkog pregleda i registracije za poklonike novih tehnologija, telefonsko biranje termina za one naklonjenije tradicionalnim načinima komunikacije
Porodični posao sa taradicijom dugom dve decenije, godinama je rastao objedinjujući sve usluge kupovine, registracije i osiguravanja automobila. Prepoznajući potrebe okruženja, otišlo se i korak dalje, te danas Auto kuća “Balkan” može da se pohvali i Rentacar agencijom koja raspolaže sa 40 automobila mlađih od pet godina i zasebnim preduzećem BEX kurirskom službom, preko koje se na dnevnom nivou preveze i isporuči 25.000 paketa.
Razvijajući se u korak sa vremenom u težnji da u svakom trenutku odu korak dalje, u Balkanu su ovih dana našli način da provereno sigurnu, brzu i jednostavnu proceduru: registraciju vozila, dodatno olakšaju i obogate.
-Svim vlasnicima motornih vozila koji ovih dana odluče da ih registruju u našoj Auto kući poklanjamo uslugu Atlas - 24h pomoć na putu u narednih godinu dana. Zbog pooštravanja kontrole tehničkih pregleda i detaljnosti same procedure, od nedavno smo uveli i dvokrako radno vreme, te smo našim korisnicima na raspolaganju 12 sati dnevno, odnosno od 7:30 do 19:30, radnim danom, a subotom od 7:30 do 14 sati. Dvojaka je i procedura zakazivanja registracije i tehničkih pregleda. Za one koji su navikli na telefon, tu je broj 015/340-450 preko kojeg mogu obezbediti svoj termin, dok je onima sklonijim novim tehnologijama na sajtu www.balkanauto.com dostupna internet forma, koja nam stiže na mejl, i preko koje naš operater potvrđuje traženo vreme- objašnjava komercijalni direktor Auto kuće “Balkan” Luka Rajaković.
Poslovanje u skladu sa vremenom zahteva i prisustvo u svetu elektronskih komunikacija. Preko najpopularnijih društvenih mreža oni koji kupuju, registruju ili iznajmljuju automobil, na najbrži način mogu doći do pouzdanih informacija.
-Našim klijentima prilikom kupovine vozila nudimo razne mogućnosti. Pored vozila koja su im na raspolaganju na našim autoplacevima u Šapcu i Beogradu, oni mogu sami da izlicitiraju neki od automobila iz inostranstva, ili nam predoče šta konkretno traže, pa će neko od naših zaposlenih izlicitirati najpovoljnije za njih. Sa druge strane, onima koji su auto van granica zemlje kupili na neki drugi način, u svakom trenutku omogućujemo, brz i siguran transport iz bilo koje evropske zemlje- ističe Rajaković.
Kako je navedeno na zvaničnoj internet prezentaciji ove auto kuće, “Balkan se vremenom razvijao i širio na različite grane auto industrije, od registracije i osiguranja vozila, preko transporta i prodaje polovnih vozila, do rentacar-a, naplate šteta i onlajn aukcija”. Na temeljima tog razvoja, bazirani su i planovi za budućnost koji se ispoljavaju u težnji ka “savršenoj usluzi, kvalitetnim dugoročnim poslovnim odnosima, zadovoljstvu klijenta, i kontinuiranom širenju i jačanju”.

Prvih dvadeset godina poslovanja:
Dve decenije iskustva u uvozu i prodaji polovnih automobila
Preko 2.000 vozila na onlajn licitaciji nedeljno
CMR osigurani transporteri sa sistemom za praćenje
Registracija vozila, tehnički pregled i osiguranje vozila
Procena, otkup i zamena automobila
Naplata štete u saobraćajnim nesrećama
Rent a Car usluge
Kurirske usluge, danas za sutra, vrata do vrata
Kvalitetni i povoljni led bilbordi i displeji
Novi pneumatici raznih profila


Zašto da registrujete u Balkanu?
Registraciona nalepnica za 10 minuta
Bez odlaska u SUP
Poklon uz svaku registraciju
Plaćanje preko administrativne zabrane
Poverenje građeno godinama

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa